JYK hakeminen

OPISKELIJAKSI - JYK, Yleisiä hakuohjeita

Opiskelijaksi Joensuun yhteiskoulun lukioon - yleisiä hakuohjeita

Joensuun yhteiskoulun lukio – Hakeminen

Tervetuloa hakemaan Pohjois-Karjalan moderneimpaan, monipuolisimpaan, suurimpaan ja kauneimpaan päivälukioon! Meillä kurssitarjonta on laadukasta sekä laajaa ja niiden lisäksi pääset kokemaan runsaasti asioita myös koulun seinien ulkopuolella!

Kevään 2020 toisen asteen yhteishaku tapahtuu 18.2.-10.3.2020. Joensuun yhteiskoulun lukion yleislinjalle valitaan kesäkuussa 2020 140 opiskelijaa, urheilulinjalle eli urheilulukioon 40 sekä musiikin ja ilmaisun linjalle 30.

MUSIIKIN JA ILMAISUN LINJAN sekä URHEILULINJAN SOVELTUVUUSKOKEET KEVÄÄLLÄ 2020 JÄRJESTETÄÄN ETÄYHTEYDEN KAUTTA. VARAA ITSELLESI TOIMIVA TIETOKONE, JONKA KAUTTA VOIT ANTAA INFOA. KAMERAN TULEE OLLA TOIMINNASSA.

 

- Hakeminen Joensuun yhteiskoulun lukion yleislinjalle (140 paikkaa)

- Hakeminen Joensuun yhteiskoulun lukion urheilulinjalle, erityinen koulutustehtävä (urheilulukio, 40 paikkaa)

- Hakeminen Joensuun yhteiskoulun lukion musiikin ja ilmaisun linjalle (30 paikkaa)

 

Valinnan vahvistaminen

Valituksi tulleille opiskelijoille tulee tieto sähköpostitse opintopolku.fi palvelusta  ja kirjeenä kotiin aikaisintaan 11. kesäkuuta 2020. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 25. kesäkuuta 2020. Lisäksi opiskelijavalinnan tulokset ovat nähtävillä lukion ulko-ovessa ja  lukiomme verkkosivuilla (jos olet antanut luvan nimesi sähköiseen julkaisuun) julkistuspäivästä alkaen. Hyväksytyn opiskelijan on toimitettava kesäkuun aikana lukiolle myös opiskelijailmoitus. Opiskelijailmoitus postitetaan valituille opiskelijoille.

Opiskelijan on ilmoitettava mahdollisimman pian, ellei hän aio ottaa tarjottua opiskelupaikkaa vastaan.