JYK hakeminen

JYK, Yleisiä hakuohjeita

Yleisiä hakuohjeita

Joensuun yhteiskoulun lukio – Hakeminen

Tervetuloa hakemaan Pohjois-Karjalan moderneimpaan, monipuolisempaan ja suurimpaan ja kauneimpaan päivälukioon! Meillä kurssitarjonta on laadukasta sekä laajaa ja niiden lisäksi pääset kokemaan runsaasti asioita myös koulun seinien ulkopuolella!.

Kevään 2020 toisen asteen yhteishaku tapahtuu 18.2.-10.3.2020. Joensuun yhteiskoulun lukion yleislinjalle valitaan kesäkuussa 202+ 140 opiskelijaa, urheilulinjalle eli urheilulukioon 40 ja musiikin- ja ilmaisun linjalle 30.

Valinnan vahvistaminen

Valituksi tulleille opiskelijoille tulee tieto sähköpostitse opintopolku.fi palvelusta / kirjeena kotiin aikaisintaan 11. kesäkuuta 2020. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 25. kesäkuuta 2020. Lisäksi opiskelijavalinnan tulokset ovat nähtävillä lukion ulko-ovessa ja  lukiomme verkkosivuilla (jos olet antanut luvan nimesi sähköiseen julkistamiseen yhteishaussa) julkistuspäivästä alkaen. Hyväksytyn opiskelijan on toimitettava kesäkuun aikana lukiolle myös opiskelijailmoitus, joka postitetaan hyväksytyille opiskelijoille. Opiskelijan on ilmoitettava mahdollisimman pian, ellei hän aio ottaa tarjottua opiskelupaikkaa vastaan.