JYK hakeminen

JYK Hakeminen

Kevään 2019 toisen asteen yhteishaku tapahtui 19.2.-12.3.2019. Joensuun yhteiskoulun lukion yleislinjalle valitaan kesäkuussa 2019 140 opiskelijaa, urheilulinjalle eli urheilulukioon 40 ja musiikin- ja ilmaisun linjalle 30. Kevään 2019 yhteishaussa valittujen täydellinen nimilista löytyy lukion ulko-ovesta. Nimilista, niistä jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemista verkossa, löytyy myös verkkosivulta "valituille" Joensuun yhteiskoulun lukion urheilulinjalla on elokuusta 2018 alkaen ollut opetusministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä eli se on osa valtakunnallista 15 lukion muodostamaa urheilulukioverkostoa.

Hakeminen Joensuun yhteiskoulun lukioon!

Tervetuloa hakemaan Pohjois-Karjalan moderneimpaan, monipuolisempaan ja suurimpaan päivälukioon! Meillä kurssitarjonta on laadukasta sekä laajaa, tilat, henkilökunta sekä välineet ovat huippuluokkaa! Seuraava yhteishaku alkaa helmikuussa 2020.

 

Valinnan vahvistaminen

Valituksi tulleille opiskelijoille tulee tieto sähköpostitse opintopolku.fi palvelusta / kirjeena kotiin aikaisintaan 13. kesäkuuta 2019. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 27. kesäkuuta 2019. Lisäksi opiskelijavalinnan tulokset ovat nähtävillä lukion ulko-ovessa ja  lukiomme verkkosivuilla (jos olet antanut luvan nimesi sähköiseen julkistamiseen yhteishaussa) julkistuspäivästä alkaen. Hyväksytyn opiskelijan on toimitettava kesäkuun aikana lukiolle myös opiskelijailmoitus, joka postitetaan hyväksytyille opiskelijoille. Opiskelijan on ilmoitettava mahdollisimman pian, ellei hän aio ottaa tarjottua opiskelupaikkaa vastaan.