Laskutus ja maksaminen

Laskutan kaupunkia

Joensuun kaupungille ja sen liikelaitokselle (y-tunnus 0242746-2) voi lähettää verkkolaskuja kaikkien yleisimpien operaattoreiden kautta. Liikelaitoksilla on kullakin oma OVT-tunnus.Verkkolaskuja vastaanottavat kaikki yksiköt.

Joensuun kaupungin ja liikelaitosten laskuista huolehtii Ropo Capital jonka välittäjätunnus on 003714377140. Vastaanotamme laskuja vain Ropo Capitalin kautta.

Joensuun kaupunki

Laskutusosoitteet ja OVT-tunnukset 2020 (pdf)
Laskutusosoitteet ja OVT-tunnukset 2020 (xls)

Joensuun Vesi

Verkkolaskuosoitteen OVT-tunnus: 003702427462200
Paperilaskujen toimitusosoite PL 304, 80101 Joensuu

Käännetty arvonlisävero

Joensuun kaupunki myy rakentamispalveluita kaupungin ulkopuolisille tahoille arvonlisäverolain 8 c §:n 1 mom. tarkoitetulla tavalla muutoin kuin satunnaisesti. Joensuun kaupungilla on siten niin sanottu ”ostajan status”, jonka vuoksi Joensuun kaupungin yksiköiden ja Joensuun Veden rakentamispalveluiden ostoihin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta. Tämän vuoksi Joensuun kaupungin ja Joensuun Veden tulee saada kaikista ostamistaan rakentamispalveluista arvonlisäveroton ostolasku. Kaupunki suorittaa myyjän puolesta myynnin arvonlisäveron.

Lasku kaupungilta

Laskutamme kuluttaja-asiakkaita verkkolaskulla, paperilaskulla tai suoramaksusopimuksella. Suosittelemme siirtymistä verkkolaskuun. Tarvittaessa lähetämme edelleen myös paperilaskuja.

Verkkolasku

Joensuun kaupungilta lähtee vuosittain yli 70 000 laskua. Paperilaskujen lähettäminen maksaa kolme kertaa verkkolaskuja enemmän. Verkkolaskuista tuleva säästö menee suoraan laskuttavan tahon omiin palveluihin, kuten päiväkodeille, konservatoriolle, kansalaisopistolle jne.

Kassapalvelut

Voit maksaa Joensuun kaupungin ja Siun soten laskut ilman palvelumaksua seuraavissa kaupungin asiakaspalvelupisteissä: Carelicum, Eno, Kiihteysvaara, Pyhäselkä ja Tuupovaara.

Katso asiakaspalvelupisteiden yhteystiedot ja aukiolojat.

YHTEYSTIEDOT

Laskutuspalvelut

Meidän IT ja talous Oy

Siltakatu 18
80100 Joensuu

www.meita.fi

puh. 013 339 0770

Perintäasiat

Meidän IT ja talous Oy

perinta@joensuu.fi
puh. 013 339 0770

 

Sivu arviointi ja palaute