Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.joensuu.fi -sivustoa. Joensuun kaupungin verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on noudatettu saavutettavuusvaatimusten WCAG 2.1 A- ja AA-tason kriteerejä. Verkkosivut on julkaistu 27.02.2019.

Verkkopalvelu vastaa suurilta osin saavutettavuusvaatimuksia. Verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut Avaava Digital Oy.

Tämä saavutettavuusseloste on päivitetty 2.10.2023.

Verkkopalvelussa havaitut puutteet

Semanttinen otsikkorakenne

Otsikoissa käytetyissä H1–H4 tageissa on poisjätettyjä tasoja, koska sivuston ankkuri/hyppylinkit on toteutettu H2-otsikkoina ja ei-ankkuri/hyppylinkit on toteutettu H3-otsikkona. Tästä johtuen H1-otsikon jälkeen tuleva seuraava otsikko on joko H2 tai H3.

Kalenteriupotukset

Verkkosivuille www.joensuu.fi/ohjaamo upotettu Google-kalenteri ei täytä saavutettavuusvaatimuksia.

PDF-tiedostot

Sivustolle on lisätty pdf-tiedostoja, jotka ei ole saavutettavia.

Palautetta saavutettavuudesta

Saavutettavuudesta voi jättää palautetta verkkolomakkeella: Anna saavutettavuuspalautetta Joensuun kaupungin verkkolomakkeella tai sähköpostilla viestinta@joensuu.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivu arviointi ja palaute