Joensuun Aikuislukio

Joensuun Aikuislukio tarjoaa lukio-opintoja, aikuisten perusasteen opetusta ja kymppiluokan aivan Joensuun keskustassa.

Lukio-opintoja voi suorittaa joustavasti joko osallistumalla iltaopetukseen tai suorittamalla lukiokursseja itsenäisesti verkossa. Lukio-opiskelijanamme voit tähdätä suorittamaan ylioppilastutkinnon, lukion päättötodistuksen tai molemmat. Aineopiskelijanamme saat opiskella valitsemiasi yksittäisiä lukiokursseja haluamistasi aineista, vaikkapa opiskellen lisää vieraan kielen taitoja!

Peruskoululinjallamme sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa peruskoulun arvosanoja tai käydä peruskoulun loppuun ja saada päättötodistus. Tarjoamme myös suomi toisena kielenä -opintoja ja lukioon valmistavaa koulutusta maahanmuuttajille.

 

Ilmoittaudu opiskelijaksi ottamalla yhteyttä opinto-ohjaajaamme:

Janne Riekki

puhelinnumero: 050 592 4779

sähköposti: janne.riekki@edu.joensuu.fi

 

Tervetuloa opiskelemaan suureen joukkoomme!

 

Aikuislukion kanslia avoinna

ma ja ti 11-18

ke ja to 9-16

pe 9-12

Joensuun aikuislukio – Ajankohtaiset tiedotteet

Aikuislukion tärkeitä ajankohtaisia tiedotteita:

 

Joen­suun kau­pun­gin kou­lu­tus­pal­ve­lut oh­jeis­taa – yliop­pi­las­juh­lat pi­de­tään vain kou­lun kes­ken

26.11.2020

Kaupungin lukioiden syksyn ylioppilasjuhla täytyy ikävä kyllä järjestää epidemiatilanteesta johtuen koulun sisäisenä juhlana. Näin ollen emme voi ottaa vastaan juhlavieraita koulun tiloihin ja koulualueelle, vahvistaa Joensuun kaupungin koulutusjohtaja Olli Kauppinen.

Lue lisää: https://www.joensuu.fi/-/joensuun-kaupungin-koulutuspalvelut-ohjeistaa-ylioppilasjuhlat-pidetaan-vain-koulun-kesken

 

Matematiikan opettajiin muutoksia

26.11.2020

Esa Harjulampi aloittaa kolmannessa jaksossa aikuislukion uutena lyhyen matematiikan opettajana ja vastaa lukuvuoden 2020-2021 iltakurssien sekä kahden tutkinnon kurssien opetuksesta. Timo Nenonen vastaavasti hoitaa lyhyen matematiikan verkkokurssit lukuvuoden loppuun saakka ja myös antaa tarvittaessa itsenäisen suorituksen paketteja eri kursseille. Tavoitat Esan ja Timon parhaiten sähköpostilla ja kaikkien opettajien osoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@edu.joensuu.fi

 

Uusi pitkän matematiikan kurssi lisätty tarjolle

25.11.2020

Aikuislukion iltaopetuksen jaksossa 3 palkissa 4 pidetään pitkän matikan MAA12 kurssi: Algoritmit matematiikassa.

 

Tiedote koronatilanteeseen liittyen

23.11.2020

Aikuislukion linjoista aikuisten perusopetus, 10-luokka ja lukiolla iltaopetus jatkavat toistaiseksi normaalisti koulutyötä. Maanantaina 23.11. alkaa lukiolla koeviikko klo 16.45 ja luokkatilat ovat samat kuin kurssilla aiemmin. Tule opetukseen tai kokeeseen vain terveenä, kasvomaskia käyttäen sekä huolehdi kunnollisesta käsien pesusta saippualla ja pidä turvaetäisyydet.

HUOMIO: Riverian tiloissa päivisin tapahtuva kahden tutkinnon opetus siirtyy tiistaina toistaiseksi etäopetukseen.

Ilmoitamme mahdollista muutoksista kotisivuillamme, wilmassa ja eri somekanavilla.

 

Kevään 2021 abi-info

19.11.2020

Kevään 2021 abi-info pidetään keskiviikkona 27.1.2021 Tiedepuistolukion 3A-rakennuksen auditoriossa klo 18.25 - 18.45. Tapahtuma on nähtävissä myös Aikuislukion Instagram-livessä sekä myöhemmin tallenteena Instagramin sekä Facebookin puolella.

HUOMIO: Katso myös muuttuneet yo-kirjoituspäivät https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/koepaivat/kevaan-2021-koepaivat

 

Tervetuloa tutustumaan Aikuislukion uusiin tiloihin Tiedepuistolle 8.12. tai 9.12.

19.11.2020

Tervetuloa Tiedepuistolukiolle joulukuussa tutustumaan uusiin upeisiin tiloihimme, jonne iltaopetus siirtyy joululoman jälkeen. Opettajamme ovat opastamassa 3A-rakennuksen ulko-ovilla sinua, ja kaikki opetusluokkamme ovat kyseisessä rakennuksessa 2.kerroksessa samalla käytävällä, joten luokat on jatkossa entistä helpompi löytää!

Kahvia ja teetä tarjolla myös, joten tule tutustumaan!

Avoimet ovet tiistaina 8.12. klo 15.30-17.00 ja keskiviikkona 9.12. klo 15.30-17.00.

Osoite on Länsikatu 15 rakennus 3A.

 

Wilman kirjautumisongelmista

20.8.2020

Wilman kirjautumisongelmissa auttaa useimmiten kirjautuminen Wilmaan selaimen yksityistilaa käyttäen. Toisena vaihtoehtona on salasanan vaihtaminen O365:ssa, jolloin salasana vaihtuu myös Wilmaan.

Wilman uusi osoite on https://joensuu.inschool.fi

Aikuislukion somet ja muut sivut:

aikuislukio pääsivu googlemaps

Koskikatu 8, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute