Joensuun Aikuislukio

Joensuun Aikuislukio tarjoaa lukio-opintoja, aikuisten perusasteen opetusta ja kymppiluokan aivan Joensuun keskustassa.

Lukio-opintoja voi suorittaa joustavasti joko osallistumalla iltaopetukseen tai suorittamalla lukiokursseja itsenäisesti verkossa. Lukio-opiskelijanamme voit tähdätä suorittamaan ylioppilastutkinnon, lukion päättötodistuksen tai molemmat. Aineopiskelijanamme saat opiskella valitsemiasi yksittäisiä lukiokursseja haluamistasi aineista, vaikkapa opiskellen lisää vieraan kielen taitoja!

Peruskoululinjallamme sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa peruskoulun arvosanoja tai käydä peruskoulun loppuun ja saada päättötodistus. Tarjoamme myös suomi toisena kielenä -opintoja ja lukioon valmistavaa koulutusta maahanmuuttajille.

 

Ilmoittaudu opiskelijaksi ottamalla yhteyttä opinto-ohjaaja Mikko Varikseen: puh. 050 465 11 85 tai sähköposti: mikko.varis@edu.joensuu.fi

 

Tervetuloa opiskelemaan suureen joukkoomme!

 

Aikuislukion kanslia avoinna

ma ja ti 11-18

ke ja to 9-16

pe 9-12

Joensuun aikuislukio – Ajankohtaiset tiedotteet

Aikuislukion tärkeitä ajankohtaisia tiedotteita:

 

Wilman kirjautumisongelmista

20.8.2020

Wilman kirjautumisongelmissa auttaa useimmiten kirjautuminen Wilmaan selaimen yksityistilaa käyttäen. Toisena vaihtoehtona on salasanan vaihtaminen O365:ssa, jolloin salasana vaihtuu myös Wilmaan.

Wilman uusi osoite on https://joensuu.inschool.fi

 

Abi-info 2.9.2020 klo 18.25.

18.8.2020

Aikuislukion abi-info pidetään 2.9.2020 auditoriossa klo 18.25. Täältä saa siis kaiken tiedon syksyn YO-kirjoitusten järjestelyistä koululla. Yleistä tietoa tarjoaa verkossa YTL: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille