Joensuun Aikuislukio

Joensuun Aikuislukio tarjoaa lukio-opintoja, aikuisten perusasteen opetusta ja kymppiluokan aivan Joensuun keskustassa.

Lukio-opintoja voi suorittaa joustavasti joko osallistumalla iltaopetukseen tai suorittamalla lukiokursseja itsenäisesti verkossa. Lukio-opiskelijanamme voit tähdätä suorittamaan ylioppilastutkinnon, lukion päättötodistuksen tai molemmat. Aineopiskelijanamme saat opiskella valitsemiasi yksittäisiä lukiokursseja haluamistasi aineista, vaikkapa opiskellen lisää vieraan kielen taitoja!

Peruskoululinjallamme sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa peruskoulun arvosanoja tai käydä peruskoulun loppuun ja saada päättötodistus. Tarjoamme myös suomi toisena kielenä -opintoja ja lukioon valmistavaa koulutusta maahanmuuttajille.

Tervetuloa opiskelemaan suureen joukkoomme!

 

Aikuislukion kanslia palvelee

arkisin kesäaikaan 5.–23.8.2019 klo 9–15, pe 9–12

ja kouluaikaan 26.8.2019 alkaen ma ja ti 11–18, ke ja to 9–16 sekä pe 9–12.

Joensuun aikuislukio – Ajankohtaiset tiedotteet

Aikuislukion tärkeitä ajankohtaisia tiedotteita:

 

Pitkän matematiikan kertauskurssi MAA14

13.1.2020

MAA14 -kertauskurssilla on käytössä opettajan jakama materiaali. Kirjoja tai ohjelmia ei tarvitse hankkia. Kullakin kerralla jaetaan vanhoja yo-koetehtäviä, joita tehdään sähköisiä menetelmiä hyödyntäen. Näin kurssi etenee hallitusti ja systemaattisesti.

 

Kevään 2020 abi-info

22.11.2019

Kevään abi-info järjestetään keskiviikkona 5.2.2020 auditoriossa klo 18.25 - 18.45. Luvassa paljon hyödyllistä tietoa kevään YO-kirjoituksista. Tilaisuutta odotellessa kannattaa jo tutustua ylioppilaskokelaille tarkoitettuun tiedotteeseen:

https://www.ylioppilastutkinto.fi/maaraykset/tiedote-kokelaille