Kokeet

Kurssien loppukokeet mittaavat asian osaamisen lisäksi myös paineensietokykyä. Tämä on hyvää harjoitusta yo-kirjoituksia ja myös muita elämän jännittäviä hetkiä varten.

Jaksokohtaiset kokeet

Aikuislinjan jokaisen jakson neljä viimeistä päivää muodostavat koepäivien pötkön nimeltä koeviikko. Koeviikko voi siis alkaa ja päättyä keskellä kalenteriviikkoa. Koepäivät on lueteltu kurssitarjottimen yhteydessä. Jokainen koeviikon koe alkaa klo 16:45 kyseisen oppiaineen luokassa. Koe päättyy viimeistään 20:05.

Pyri suorittamaan kurssiin liittyvä koe aina koeviikolla. Mikäli et voi osallistua kokeeseen tai joudut uusimaan koesuorituksesi, voit tehdä sen yleisenä koepäivänä.

Yleiset koetilaisuudet

Hylätyn kurssikokeen saa uusia kerran. Jos kurssi on uusinnan jälkeen edelleen hylätty, on se opiskeltava uudelleen. Sairastumistapauksissa tai työesteen vuoksi koeviikolle sijoitetun kurssikokeen voi suorittaa yleisenä koepäivänä. Tästä on kuitenkin aina erikseen sovittava kyseisen aineenopettajan kanssa. Hyväksytyn kokeen saa uusia vain erityistapauksessa opettajan kanssa asiasta sopien.

Ilmoittaudu viimeistään koepäivää edeltävänä maanantaina. Syyskuun koetilaisuuteen on ilmoittaudutaan aina opettajan kanssa etukäteen sopien. Kokeet järjestetään perjantaisin Lyseon lukiolla kielistudiossa klo 16.45–20.05.

Yleiset koepäivät lukuvuonna 2018-2019:

syyslukukaudella
pe 7.9.2018
pe 26.10.2018
pe 14.12.2018

 

kevätlukukaudella 
pe 1.2.2019
pe 29.3.2019 (päivä siirtyi viikolla yo -kokeiden takia)
pe 3.5.2019
pe 6.9.2019 HUOM! Opettajan kanssa erikseen sopien

Yleisen koepäivän kokeisiin ilmoittaudutaan koulumme Peda.net -sivuilla.

Muista:

Ilmoittautuminen viimeistään koetta edeltävänä maanantaina.
Saavu paikalle hyvissä ajoin, sillä tietokoneiden virittely koekuntoon vie aina oman aikansa.

Sivu arviointi ja palaute