Joensuun Aikuislukio - Kokeet

Kurssien loppukokeet mittaavat asian osaamisen lisäksi myös paineensietokykyä. Tämä on hyvää harjoitusta yo-kirjoituksia ja myös muita elämän jännittäviä hetkiä varten.

Jaksokohtaiset kokeet

Aikuislukion jokaisen jakson neljä viimeistä päivää muodostavat koepäivien pötkön nimeltä koeviikko. Koeviikko voi siis alkaa ja päättyä keskellä kalenteriviikkoa. Koepäivät on lueteltu kurssitarjottimen yhteydessä. Jokainen koeviikon koe alkaa 16.45 kyseisen oppiaineen luokassa. Koe päättyy viimeistään 20.05.

Yritä tehdä kurssiin liittyvä koe aina koeviikolla. Mikäli et voi osallistua kokeeseen tai joudut uusimaan koesuorituksesi, voit tehdä sen yleisenä koepäivänä.

Yleiset koetilaisuudet

Hylätyn kurssikokeen saa uusia kerran. Jos kurssi on uusinnan jälkeen edelleen hylätty, on se opiskeltava uudelleen. Sairastumistapauksissa tai työesteen vuoksi koeviikolle sijoitetun kurssikokeen voi suorittaa yleisenä koepäivänä. Tästä on kuitenkin aina erikseen sovittava kyseisen aineenopettajan kanssa. Hyväksytyn kokeen saa uusia vain erityistapauksessa opettajan kanssa asiasta sopien.

Ilmoittaudu viimeistään koepäivää edeltävänä maanantaina. Syyskuun koetilaisuuteen on ilmoittaudutaan aina opettajan kanssa etukäteen sopien. Kokeet järjestetään perjantaisin Aikuislukiolla 16.45–20.05.

Yleiset koepäivät lukuvuonna 2020-2021

Syyslukukaudella
pe 4.9.2020
pe 30.10.2020
pe 11.12.2020

Kevätlukukaudella 
pe 5.2.2021
pe 9.4.2021
pe 7.5.2021


Huom! Seuraava koepäivä pe 3.9.2021

Yleisen koepäivän kokeisiin ilmoittaudutaan koulumme Peda.net -sivuilla.

Muista! Ilmoittautuminen viimeistään koetta edeltävänä maanantaina.
Saavu paikalle hyvissä ajoin, sillä tietokoneiden virittely koekuntoon vie aina oman aikansa.

Sivu arviointi ja palaute