Sisältöjulkaisija

angle-left Mittava korona-altistuminen kerhotalo Ruplassa – Kaupungin tilojen käyttäjiä muistutetaan turvallisuus- ja hygieniaohjeista

Mittava korona-altistuminen kerhotalo Ruplassa

Kaupungin tilojen käyttäjiä muistutetaan turvallisuus- ja hygieniaohjeista

Joensuun kaupungin omistamassa kerhotalo Ruplassa on todettu laaja korona-altistumisen rypäs, joka on tapahtunut kahdella tanssitunnilla maanantaina 28.9. kello 18–19.30 ja keskiviikkona 30.9. kello 18–21. Tartuntojen selvitystyö on vielä kesken ja altistuneiden kartoitus on käynnissä. Siun sote on suoraan yhteydessä altistuneisiin tämän ja huomisen päivän aikana.

Joensuun kaupunki muistuttaa kaikkia kaupungin tiloja käyttäviä toimijoita sekä harrasteryhmiä noudattamaan Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen laatimia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

– Meidän kaikkien on nyt ehdottomasti noudatettava turvallisuusohjeita tarkasti. Näin varmistetaan läheistemme terveenä pysyminen ja pidetään myös palvelut sekä tilat avoinna, toteaa Joensuun kaupungin hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen.

– Kerhotalo Ruplan siivousta on tehostettu ja sinänsä harrasteryhmien toiminta jatkuu normaalisti. Pohdimme tilan omistajana lisätoimia turvallisuuden takaamiseksi. Näistä ohjeistamme tilojen vuokraajia ja käyttäjiä, jatkaa Huurinainen.

Kaupungin verkkosivuille on koostettu ohjeet kaupungin palveluissa ja tiloissa asioiville. Tärkeää on, että kipeänä jäädään kotiin, muistetaan pitää turvavälit ja tarvittaessa käyttää maskia, pestä käsiä sekä muistaa hyvä yskimishygienia. Lisäksi riskiryhmään kuuluvien tulisi arvioida omalta kohdaltaan riskit yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokoontumisiin osallistumisessa.

Katso Joensuun kaupungin turvallisuusohjeet

Katso aluehallintoviraston ohjeet yleisötilaisuuksien järjestämiseen ja julkisten tilojen käyttöön

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.