Sisältöjulkaisija

angle-left Liikuntapalveluiden pääsiäismuistio 2021

Liikuntapalveluiden pääsiäismuistio 2021

Ladut ovat vielä pääosin hiihdettävässä kunnossa, mutta tilateet voi muuttua nopeastikin. Muista tsekata reittien kunto osoitteesta www.joensuu.fi/ladut. Latuja Joensuun alueella kunnostetaan pääsiäisenä lauantaina ja sunnuntaina. Pärnävaaralla latuja kunnostetaan joka päivä pääsiäisen ajan. Winter Trail -talvipolkujen kunnossapito on tältä talvelta lopetettu. Reitit ovat taas liikkujien käytössä kesällä, kun lumi ja jää on väistynyt pois reiteiltä. Myös jäälatujen hoito on lopetettu tältä talvelta.


Virkistysuimala Vesikko palvelee pääsiäisenä lauantaina 10-17, sunnuntaina 11-17 ja maanantaina 10-17. Kiirastorstaina ja pitkäperjantaina Vesikko on suljettu. Rantakylän uimahalli on suljettu kiirastorstaina klo 15.00 ja on koko pääsiäisen ajan suljettuna. Tälle viikolle tulleet ravintolarajoitukset koskevat myös Vesikon uimahallin kahviota, joka palvelee tällä hetkellä vain ulosmyyntiperiaatteella.

Muiden liikuntapaikkojen aukiolot pääsiäisenä löytyy osoitteesta https://www.joensuu.fi/liikuntapaikkojen-poikkeusaukioloajat.

Mukavaa pääsiäistä ja jo tässä vaiheessa kiitos kaikille teille ulkonaliikkujille, kuluneesta talvesta. Liikunnan iloa on ollut hieno seurata ja pitää olosuhteita kunnossa juuri teille!