Sisältöjulkaisija

angle-left Koululaisten iltapäiväkerhoihin haku käynnissä

Koululaisten iltapäiväkerhoihin haku käynnissä

Nyt on aika hakea joensuulaiskoululaisille paikkaa iltapäiväkerhoihin ja muuhun koulupäivien jälkeiseen toimintaan lukuvuodelle 2021–2022. Haku päättyy 21. helmikuuta.

Paikkaa voi hakea ykkös- ja kakkosluokkalaisille sekä erityistä tukea tarvitseville oppilaille. Iltapäivätoimintaan haetaan jokaiselle lukuvuodelle erikseen.

Iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuussa muun muassa eri seurakunnat ja järjestöt, 4H- ja asukasyhdistykset, Itä-Suomen koulu ja Joensuun steinerkoulu sekä Joensuun kaupunki. Kaikki järjestäjät on listattu osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta.

Ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti Wilma-järjestelmässä osoitteessa https://joensuu.inschool.fi/. Lomakkeen täyttöön ei tarvitse Wilma-tunnuksia.

Paperisia hakemuslomakkeita saa tarvittaessa iltapäivätoiminnan verkkosivulta www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta ja iltapäivätoiminnan järjestäjiltä. Paperihakemus tulee toimittaa suoraan järjestäjille tai koulutuspalveluiden hallintoon 19. helmikuuta mennessä.

Päätökset kerhopaikasta tulevat näkyviin Wilmaan 7. toukokuuta mennessä. Itä-Suomen koulun ja Joensuun steinerkoulun oppilaiden päätökset postitetaan koteihin viimeistään tuolloin.

– Iltapäivätoiminta on lapsen vapaa-aikaa ja oppimista tukevaa toimintaa. Tärkeää on myös leikkiminen ohjaajien ja muiden lasten kanssa. Toiminta on Joensuun kaupungin iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelman mukaista. Kerhoissa on erilaisia arvoja ja suuntauksia ja niiden toimintaan kannattaa tutustua eri toimijoiden sivuilla, sanoo suunnittelija Henna Venäläinen.

Lisätietoa hakemisesta, valinnoista sekä iltapäivätoiminnan maksuista ja maksunalennuksista on osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta ja https://joensuu.inschool.fi/.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.