"Koulu on ihan jees. Kai..."

Iltapäivätoiminta

Päivittäisen iltapäivätoiminnan tavoitteena on tarjota pienille koululaisille mahdollisuus mielekkääseen toimintaan turvallisen ja tutun aikuisen seurassa koulun jälkeen.

Koululaisten iltapäivätoiminta antaa lapselle mahdollisuuden turvalliseen yhdessäoloon, virikkeelliseen toimintaan sekä lepoon koulupäivän jälkeen. Ohjatun ja valvotun toiminnan parissa lapsen on mahdollista muodostaa positiivisia suhteita ikätovereihinsa ja toiminnassa mukana oleviin aikuisiin.

Iltapäivätoiminta tukee kodin ja koulun kasvatustyötä, edistää lapsen hyvinvointia, keskinäistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä ennaltaehkäisee syrjäytymistä.

Iltapäivätoimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä. Joensuussa päivittäistä iltapäivätoimintaa järjestävät tällä hetkellä kaupungin lisäksi evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta. Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki.

Lisätietoja Joensuun kaupungin koordinoimasta iltapäivätoiminnasta antaa suunnittelija/toimistosihteeri 19.3.2018 alkaen Teemu Airaksinen  email teemu.airaksinen@joensuu.fi tai p. 050 338 9184 sekä iltapäivätoiminnan palveluntarjoajat.

 

 

Päivitetty 16.03.2018

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!