"Koulu on ihan jees. Kai..."

Iltapäivätoiminta

Päivittäisen iltapäivätoiminnan tavoitteena on tarjota pienille koululaisille mahdollisuus mielekkääseen toimintaan turvallisen ja tutun aikuisen seurassa koulun jälkeen.

Koululaisten iltapäivätoiminta antaa lapselle mahdollisuuden turvalliseen yhdessäoloon, virikkeelliseen toimintaan sekä lepoon koulupäivän jälkeen. Ohjatun ja valvotun toiminnan parissa lapsen on mahdollista muodostaa positiivisia suhteita ikätovereihinsa ja toiminnassa mukana oleviin aikuisiin.

Iltapäivätoiminta tukee kodin ja koulun kasvatustyötä, edistää lapsen hyvinvointia, keskinäistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä ennaltaehkäisee syrjäytymistä.

Iltapäivätoimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä. Joensuussa päivittäistä iltapäivätoimintaa järjestävät tällä hetkellä kaupungin lisäksi evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta. Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki.

 

Iltapäivätoiminnan järjestämisavustusten haku lähestyy

Yhdistykset, järjestöt, ym. voivat hakea avustusta 1- ja 2-luokkalaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämiseksi Joensuun alueella lukuvuonna 2018–2019. Iltapäivätoimintaa järjestetään myös erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Avustusten haku alkaa ma 13.11. ja päättyy ma 27.11.2017. Hakemuslomakkeita ja lisätietoja aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisestä saa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta sekä suunnittelija Sanna Rädyltä, puh. 050 4642 412 tai sanna.m.raty@jns.fi.

Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelut, Talous- ja hallintopalvelut, Sirkkalantie 12 A, 2. krs, 80100 Joensuu. Kuoreen laitetaan merkintä Iltapäivätoiminta.

Iltapäivätoiminnan toiminta-avustusilmoitus 2018-2019

Päivitetty 09.11.2017

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!