Vuokra-asunnot, Senioripiha, Sivun otsikko

Senioripiha

Senioriasunnot

Senioripihan Maija-talossa on 55 asuntoa, jotka on tarkoitettu ikäihmisten itsenäiseen asumiseen. Asunnot haetaan ja vuokrataan asuntotoimiston kautta. Asuntoihin on jatkuva haku. Asukasvalintakriteereinä ovat hakijan asunnon tarve, nykyiset asuinolosuhteet, ikä, terveydentila, toimintakyky sekä hakijan tulot ja varallisuus.

Asunnot sijaitsevat talon 2–6 kerroksissa ja ovat kooltaan 38,0 m², 47,5 m² tai 50,5 m². Asuntojen vuokra on noin 14 €/m². Asunnoissa on olohuone/yhdistetty keittotila, makuuhuone, suihkuhuone/wc, eteistila ja lasitettu parveke. Keittotilassa on jää-pakastinkaappi, uuni/keraaminen turvaliesi sekä paikat mikroaaltouunille ja pienelle astianpesukoneelle. Pyykkikoneliitäntää ei ole 38,0 m² asunnoissa.

Saunaosasto, saunatupa, pyykkitupa, pyykinkuivaushuone ja kattoterassit ovat talon 7. kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa ovat polkupyörien, rollaattorien ja pyörätuolien säilytystilat ja mm. sähkömopojen latauspisteet. Varastotilat on sijoitettu talon viereisen parkkihallin alakertaan.

Lataa tästä asuntohakemus Senioripihan Maija-taloon tai asuntoa koskeva irtisanomisilmoitus.

Senioripihan osoite: Torikatu 42