Suurtapahtumakumppanuus

Hae Joensuun kaupunkia suurtapahtumasi kumppaniksi

Joensuu on aktiivinen tapahtumien kaupunki, jossa järjestetään lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kaupunki toimii vuosittain alueella järjestettävien valtakunnallisten ja kansainvälisten suurtapahtumien yhteistyökumppanina. 

Joensuun kaupungin strategisena tavoitteena on lisätä kaupungin tunnettavuutta tapahtumakaupunkina. Suurtapahtumakumppanuuksilla tavoitellaan Joensuuhun tapahtumia, joilla on merkittäviä positiivisia aluetaloudellisia vaikutuksia, ne edistävät matkailua, vahvistavat yhteisöllisyyttä ja synnyttävät elämyksiä. Kumppanuuksissa painotetaan niiden kytkeytymistä kaupungin arvoihin ja strategiaan. Kumppanuustapahtumien kautta toteutetaan myös kaupungin markkinointia.

Käytännössä suurtapahtumakumppanuus tarkoittaa kaupungin harkinnanvaraista tukea suurtapahtumalle. Kumppanuudesta laaditaan kirjallinen yhteistyösopimus, jossa sovitaan suurtapahtuman toteuttamisesta Joensuussa, sopimuksen vastikkeellisuudesta ja kaupungin näkyvyydestä tapahtuman kumppanina. 

Vuoden 2024 suurtapahtumakumppanuushaku on avoinna 1.11.2023–12.12.2023 välisen ajan. Suurtapahtumakumppanuutta voi hakea yritys, yhdistys, osuuskunta tai säätiö hakijan kotipaikasta riippumatta.

Vuoden 2024 suurtapahtumakumppanuuksista päätetään kaupunginhallituksen kokouksessa tammi-helmikuun 2024 aikana. 

Erityistoiveena talvitapahtumat

Joensuun kaupunki haluaa edistää talvista matkailua ja talvitapahtumien järjestämistä Joensuussa ajoittuen erityisesti talvilomaviikoille 8-10. 

Suurtapahtumakumppanuus

Vinkkejä hakemuksen jättämiseen

  • Tutustu Joensuun strategiaan ja arvoihin sekä brändiin.
  • Liitä hakemukseesi viimeisin asiakastutkimus ja/tai kumppanuusesite.
  • Voit liittää hakemukseesi myös muita liitteitä.

Ohjeita

YHTEYSTIEDOT

Suurtapahtumakumppanuus, Tapahtumakaupunki Joensuu

Sivu arviointi ja palaute