Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Kouluissa koronavirukselle altistuneet on tavoitettu, mahdollinen altistuminen kuntosalilla Joensuussa 12.11.

Siun sote: Kouluissa koronavirukselle altistuneet on tavoitettu, mahdollinen altistuminen kuntosalilla Joensuussa 12.11.

Kaikki joensuulaisissa kouluissa koronavirukselle altistuneet on tavoitettu ja heihin on oltu yhteydessä sunnuntain 15. marraskuuta aikana. Altistumiset liittyvät kahteen viikonlopun aikana varmistuneeseen tartuntaan. Altistuneita ja tartuntatautilain mukaiseen kymmenen päivän karanteeniin määrättyjä henkilöitä on kaikkiaan noin 80.

Siun sote ja Joensuun kaupunki tiedottivat koulualtistumisista sunnuntaina 15.11: Opetusryhmiä karanteeniin Joensuussa koronavirukselle altistumisen takia

Viikonlopun aikana on varmistunut myös kaksi muuta koronavirustartuntaa, joista toiseen liittyy myös mahdollinen altistuminen kuntosalilla: Joensuun keskustan Kuntosali Energyssä torstaina 12. marraskuuta noin klo 15–17 välillä olleita henkilöitä kehotetaan tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan tarvittaessa koronavirustestiin.

Katso myös

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.