"Uusi ja uljas Yhteiskoulun lukio!"

karuselli0.png
Karusillikuva1
Karusellikuva2
Karusellikuva3
Karusellikuva4
Karusellikuva5

Joensuun yhteiskoulun lukio

Joensuun yhteiskoulun lukio, joka on perustettu vuonna 1907, täytti 110 vuotta Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joensuun yhteiskoulun lukio on Pohjois-Karjalan suurin päivälukio moderneine tiloineen ja oppimisympäristöineen.

Yhteiskoulun lukion rakennuksessa kohtaavat Papinkadulle 1912 valmistunut arkkitehti Wivi Lönnin suunnittelema ja arkkitehti Einari Teräsvirran 1950-luvun lopulla täydentämä vanha jo peruskorjattu rakennus ja arkkitehti Pasi Siistosen 2013 suunnittelema, kesällä 2015 valmistunut uudisrakennus.

Lukiorakennuksemme sisältää modernien luokkatilojen lisäksi mm. hienon discopallolla, värivaloilla ja viimeisimmällä ääni- ja kuvateknologialla varustetun ruokala-aula Masuunin, erinomaisen täydellisyyttä hipovan kuvataideateljeen, iltaharjoittelutilan bändeille, uutuuttaan hohtavan suuren kuntosalin sekä mediateekin, opiskelijoiden oman olohuoneen PS4 peleineen, virtuaalitodellisuus- ja drone-järjestelmiä, suihkulähteen, amfiteatterimaisia aula- ja pelitiloja sekä erilaisia pienryhmätiloja.

Kaikki opetus- ja taukotilat on varustettu viimeisimmällä teknologialla ja opiskelija toimii aktiivisesti erilaisissa virtuaaliympäristöissä käyttäen hyväkseen mm. uusinta mobiilitekniikkaa. Sähköistyvät yo-kirjoitukset on huomioitu lukiossamme jo sen rakennusvaiheessa.

------------------------------------------------------------------------------------------

- TIEDOTE 14.6. 2018 klo 11.02. Yhteishaun tulokset on Joensuun yhteiskoulun osalta vahvistettu. Kirjeet valituille saadaan lähtemään postissa 14.6.2018. Nimilistat niistä valituista, jotka ovat antaneet nimensä julkaisuluvan internetissä, löytyy valikon "VALITUILLE" kohdasta.

- Täydellinen nimilista JYK:iin valituista löytyy 14.6. lukion ulko-ovista.  Jos hakija on antanut haun yhteydessä myös sähköpostiosoitteensa, hän saa valinnan tulokset myös sinne.

- Lisäinfoa Joensuun yhteiskoulun lukioon hyväksytyille kohdassa "VALITUILLE".  Varasijat täytetään yhteishaun varasijajärjestelmän mukaisesti automaattisesti.

 

 

 

 

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Would you also like to give us written feedback?

Sure! No, thanks.

Thank you for your feedback!