Hakuohjeet ja lomakkeet, sivun otsikko

Hakuohjeet ja lomakkeet

Hakuohjeet ja -lomakkeet

Joensuun KAKE 2.0 -hankkeen rahoitushaku kehittämishankkeita ja tapahtumia varten on käynnissä 16.11. - 30.11.2020.

Kiinnostaako osallisuuden, työllisyyden ja työssäpysymisen tai niitä tukevien palveluiden kehittäminen? Joensuun KAKE 2.0 -hanke myöntää rahoitusta kehittämishankkeita tai tapahtumia varten, joiden toiminnalla tuetaan ja edistetään osallisuutta, työllistymistä, opintojen suorittamista tai työssä pysymistä.

Haku on suunnattu joensuulaisille kansalaistoimijoille (esim. yhdistykset, osuuskunnat). Kehittämishankkeisiin myönnetään rahoitusta enintään 35 000 euroa ja tapahtumiin enintään 6000 euroa.

Suosittelemme ottamaan hakemuksissa huomioon vallitsevan koronatilanteen. Pyydämme myös huomioimaan, että hankkeen toiminta ei tule olla ns. toteuttajan normaalitoimintaa.

Tapahtumien osalta eduksi katsotaan kohderyhmän osallistaminen tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen. Tapahtumat voidaan toteuttaa myös useamman tapahtuman sarjana.

Toiminta-alueena on Joensuun kantakaupunki. Kehittämishankkeet ja tapahtumien toteutus voi alkaa tammikuussa 2021 ja toteutusaikaa on vuoden 2021 syyskuuhun asti.

Hakuaika on käynnissä maanantaihin 30.11.2020 klo 16.00 asti.

Tutustuthan huolella hakuohjeisiin ennen hakulomakkeen täyttämistä. Hakuohjeet sekä tapahtumia että kehittämishankkeita varten löydät alta.

Hankkeiden suunnittelussa saat tukea Tiia Turuselta, 050 471 46 58, tiia.m.turunen@joensuu.fi

Hakuohjeet ja -lomake tapahtumia varten:

Hakuohjeet ja -lomake kehittämishankkeita varten:

Joensuun KAKE 2.0 -hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus sekä Joensuun kaupunki.
 

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute