Sisältöjulkaisija

angle-left Tilaa kaupungin tekstiviestivaroitus liukkaista keleistä

Tilaa kaupungin tekstiviestivaroitus liukkaista keleistä

 

Joensuun kaupunki on ottanut käyttöön tekstiviestipalvelun, jolla ilmoitetaan palvelun tilanneille, kun jalankulku- ja pyörätiet ovat muuttuneet aiempaa liukkaammiksi. Tavoitteena on vähentää kaatumisonnettomuuksia.

Palveluun liittyminen ja varoitusviestien vastaanottaminen on palvelun käyttäjälle maksutonta.

– Tärkein tavoite on, että ainakin kaikki niin sanotut pääkallokelit tulisi varoitettua ja liukastumisonnettomuudet vähenisivät sekä ihmiset osaisivat olla varovaisempia, kertoo Joensuun kaupungin kunnossapitopäällikkö Petri Ratilainen.

Varoitusviestin lähettää talvihoidon päivystäjä samalla, kun hiekoittajat hälytetään töihin. Viesti voidaan lähettää myös keliennusteiden perusteella, mikäli varoittaja kokemuksensa perusteella pitää vaarallisen liukkauden syntyä käytännössä varmana. Lähtökohtaisesti varoitus perustuu todelliseen tilanteeseen.

Näin tilaat liukkausvaroitukset puhelimeesi

Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 siitä puhelimesta, johon varoitukset haluat.

Kirjoita viestiin sanat varoitus joensuu.

Lisää loppuun joko sana heti tai numero 6, 7 tai 8, sen mukaan haluatko varoituksen yöllä syntyneestä liukkaudesta heti, kun varoitus on annettu vai kello 6, 7 tai 8.

Jos esimerkiksi haluat yöllä syntyneestä liukkaudesta varoituksen aamulla kello 7, lähetä tekstiviesti: varoitus joensuu 7.

Lisätietoja palvelusta ja tarkat tilausohjeet ovat osoitteessa www.liukastumisvaroitus.fi.

 

Kännykkä ja varoitusmerkki

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.