Sisältöjulkaisija

angle-left Start Me Up 2023 -liikeideakilpailussa historian suurin palkinto

Start Me Up 2023 -liikeideakilpailussa historian suurin palkinto

Start Me Up -liikeideakilpailu käynnistyy jälleen. Business Joensuu etsii kumppaneidensa kanssa parhaita tulevaisuuden ideoita, joista voi kasvaa kestävää yritystoimintaa niin Pohjois-Karjalaan kuin kansainvälisestikin.

Kilpailu alkaa 1. helmikuuta siihen voi osallistua 31. maaliskuuta asti. Osallistumisohjeet: www.startmeup.fi

Kilpailussa on ennätyksellinen palkintopotti. Pääpalkinnon arvo on 130 000 euroa, ja palkintojen kokonaisarvo ylittää 160 000 euroa.

Kilpailu on suunnattu kaikille yksityishenkilöistä tutkijaryhmiin ja yrityksiin.

Maineikas kilpailu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuoda ideat ja tutkimusaihiot esiin sekä kehittää niitä Business Joensuun asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa menestyväksi liiketoiminnaksi. Kilpailu on myös väylä liikeidean rahoitukseen ja medianäkyvyyteen. Pohjois-Karjalan alueen lisäksi ideat ympäri Suomea ja kansainvälisesti ovat tervetulleita.

Start me up -kilpailussa kuusi kategoriaa

Kaikki liikeideaehdotukset osallistuvat pääpalkinnon tavoitteluun ja voivat tulla palkituiksi myös muissa kilpailukategorioissa.

Kilpailukatergorioita on kuusi:

  • Pääpalkinto
  • Opiskelijasarja
  • Liiketoimintaa Kiteelle -sarja
  • Liiketoimintaa Liperiin -sarja (uusi)
  • Modernia karjalaista kauppaa ja palvelua Joensuun torin uudessa liikerakennuksessa (uusi)
  • Tutkimuslähtöinen liikeidea (uusi)

Pääpalkintokategorian voittava liikeidea saa 130 000 euron suuruisen palkinnon, joka koostuu rahasta, sijoituksista sekä monipuolisista asiantuntijapalveluista uuden liikeidean jalostamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi pääpalkinnon voittaja saa toimitilat vuodeksi Tiedepuiston toimitiloista käyttöönsä.

Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Riveria palkitsevat opiskelijakategorian voittajat.

Esikarsinnan kautta monialainen kilpailuraati arvioi ensiksi 15–20 kilpailuehdotusta jatkoon, joista valitaan 8–10 loppukilpailuun tavoittelemaan pääpalkintoa ja muiden kategorioiden voittoja.

Raati valitsee voittajat arvioiden liikeideoiden uutuusarvoa, toteutettavuutta sekä kasvu- ja kansainvälistymismahdollisuuksia.

Kilpailun voittajat julkistetaan palkintogaalassa 24. toukokuuta Joensuun Tiedepuistolla. Palkintogaalan yhteydessä järjestetään kaikille avoin liikeidean myyntipuhekilpailu.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.