Sisältöjulkaisija

angle-left Puhas: Pääsiäinen vaikuttaa jätetyhjennyksiin

Pääsiäinen vaikuttaa jätetyhjennyksiin

Arkipäiville osuvat pyhät pääsiäisen aikaan muuttavat jäteastioiden tyhjennysaikatauluja Puhaksen toimialueella. Ennen pääsiäistä jäteauto tulee normaalia päivän aikaisemmin. Pääsiäisen jälkeen jäteauto puolestaan tulee päivän jälkikäteen.

Ennen pääsiäistä jäteastian tyhjennyspäivä voi aikaistua asiakkailla, joiden normaali tyhjennysajankohta osuu kyseiselle viikolle. Viikon 14 lauantaina 9.4. Puhas ryhtyy tyhjentämään jäteastioita etukäteen niin, että kaikki viikon tyhjennykset on toivon mukaan pääsääntöisesti tehty viimeistään kiirastorstaina 14.4.

Pääsiäisen jälkeen pyhäpäiville osuvat jäteastioiden tyhjennykset tehdään jälkikäteen. Puhaksella pyritään siihen, että kaikki jäteastiat on saatu tyhjennettyä viimeistään lauantaina 23.4. niiltä asiakkailta, joiden normaali tyhjennysaika osuu toiselle pääsiäisviikolle.

Jäteastioita tyhjennetään pääsiäisen takia poikkeuksellisesti siis kahtena lauantaina 9.4. ja 23.4. Jäteastioita ei kuitenkaan tyhjennetä pitkäperjantaina 15.4. ja toisena pääsiäispäivänä, maanantaina 18.4.

Joensuun Kontiosuon jätekeskus on suljettu pitkäperjantaina 15.4. sekä toisena pääsiäispäivänä 18.4. 

Puhaksen asiakaspalvelu ja chatti ovat suljettuina pitkäperjantaina 15.4. sekä toisena pääsiäispäivänä 18.4. Pyhien aikaan asiakkaat voivat kuitenkin asioida puhaslaisten kanssa sähköisen asioinnin kautta tai lähettää Puhakselle sähköpostia asiakaspalvelu@puhas.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.