Sisältöjulkaisija

angle-left Nepenmäen koululle ja kirjastoon voimaan kohdennettuja koronarajoituksia

Nepenmäen koululle ja kirjastoon voimaan kohdennettuja koronarajoituksia

Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmä on päättänyt, että Nepenmäen koulussa otetaan koronarajoitukset käyttöön 8.–12. marraskuuta. Rajoitukset koskevat myös oppilaiden aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Kohdennetut rajoitukset otetaan käyttöön, koska koulussa on todettu koronatartuntoja ja -altistuksia useassa opetusryhmässä. Lisäksi yksi luokka on asetettu karanteeniin ja he käyvät koulua etänä.

Rajoitukset ovat seuraavat:

Koululla otetaan käyttöön vahva maskisuositus. Koulu jakaa maskit koulun henkilökunnalle sekä oppilaille kuudennesta luokasta lähtien. Opetusryhmien sekoittumista vältetään ja pyritään pitämään turvaetäisyydet. Lisäksi vierailijoita otetaan vastaan vain välttämättömissä tilanteissa ja heillekin on vahva maskisuositus.

– Rajoituksilla halutaan auttaa koronatilanteen tasoittumista ja varmistaa, että normaaliin koulutyöhän päästään palaamaan jälleen mahdollisimman pian, sanoo koulun rehtori Maija Salo-Vartiainen.

Samassa rakennuksessa toimiva Nepenmäen kirjasto palvelee asiakkaita normaalisti. Kirjastossa otetaan käyttöön vahva maskisuositus lauantaista 6. marraskuuta lähtien sunnuntaihin 14. marraskuuta asti. Lisäksi muistutetaan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä.

Seuraavan kerran tilannetta arvioidaan perjantaina 12. marraskuuta, jolloin päätetään jatkotoimenpiteet.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.