Sisältöjulkaisija

angle-left Konservatorion Orkesteri X esittää East Side Story -musikaalikonsertin

Konservatorion Orkesteri X esittää East Side Story -musikaalikonsertin

Joensuun konservatorion Orkesteri X toteuttaa East Side Story -musikaalikonsertin Joensuun konservatorion uudessa salissa helmikuussa 2022. Esitys kokoaa yhteen suosituimpia musiikkinumeroita Leonard Bernsteinin säveltämästä ja Stephen Sondheimin sanoittamasta West Side Story -musikaalista. Näytöksiä on yhteensä kolme. Kyseessä on Orkesteri X:n kolmas tuotanto: vuonna 2016 esitettiin Oopperan kummitus ja vuonna 2019 Wicked-musikaalien tiivistetyt konserttiversiot.

Ihan pienestä ponnistuksesta ei ole kyse, sillä projekti toteutetaan 50 esiintyjän voimin. Mukana on jousiorkesterin lisäksi musikaalibändi, ammattiopiskelijalaulajat ja tanssikoulu Cat Peoplen tanssiryhmä. Musikaalin ohjaa Jari Salokangas musiikkiteatteri the LittleBigMusicista. Orkesterin johtajina toimivat orkesteri X:ää luotsaavat Sanna Kivivuori ja Katri Kaihola.

Esityksien odotetaan tavoittavan 1 100 henkilön yleisön. Musikaalikonsertille järjestetty Etelä-Suomen kiertue on peruuntunut alkuvuodelta koronatilanteen vuoksi.

Esitykset:

  • 19.2. klo 16
  • 20.2. klo 14 ja 16 (kesto n. 1 tunti)

Vapaa pääsy, liput konservatorion kirjastosta 1.2. alkaen (ma–to klo 10–13 ja 14–17, pe klo 10–13).

Tapahtuman Facebook-sivut