Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupunki panostaa osallisuuden edistämiseen ja hakee ensimmäistä osallisuus- ja aluekoordinaattoria

Kaupunki panostaa osallisuuden edistämiseen ja hakee ensimmäistä osallisuus- ja aluekoordinaattoria

Joensuun kaupunki ottaa uusia askeleita osallisuuden edistämisessä. Vuoden 2021 talousarvion mukaisesti kaupungin tavoitteena on laatia osallisuusohjelma, johon kootaan periaatteet, tavoitteet, menetelmät ja toimenpiteet, joiden avulla kaupunki edistää kaupunkilaisten osallisuutta ja vahvistaa asukkaiden vaikuttamismahdollisuuksia.

Osallisuuden edistämistyön vahvistamiseksi kaupunki on avannut uuden osallisuus- ja aluekoordinaattorin tehtävän, johon etsitään parhaillaan osaajaa.

– Kaupunkina olemme tehneet laajasti eri palveluissa osallisuutta edistävää työtä ja meillä on työyhteisöissämme jo valmiiksi onneksi monia osaajia, joilla on valmiudet osallisuuden edistämiseen. Nyt tarvitsemme uutta kokoavaa otetta, virtaa ja näkemystä, jotta saamme osallisuutta edistävään työhön lisää vaikuttavuutta ja uusia ideoita. Siksi etsimme koordinaattoria. Tärkeää on myös tehdä näkyväksi sitä hyvää työtä, jota meillä jo tehdään sekä toki kehittää työtämme entistä paremmaksi, toteaa Joensuun kaupungin henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kaupungin maaseutuohjelman ja osallisuusohjelman valmistelu sekä koordinointi, asukas- ja kyläyhteisötyö ja järjestöyhteistyön kehittäminen sekä kaupungin osaamisen lisääminen osallisuuden edistämistyössä. Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

– Arvostamme hakijalta työkokemusta ja aikaisempia näyttöjä osallisuuden edistämisessä. Luonnollisesti työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, jatkaa Lempiäinen.

Osallisuus- ja aluekoordinaattorin haku päättyy 30. marraskuuta kello 15.00. Lisätietoa tehtävästä osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.