Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun Vesi: Runkovesilinja poikki Karsikossa

Joensuun Vesi: Runkovesilinja poikki Karsikossa

Joensuun Veden häiriötiedote, keskiviikkona 15.4.

Vedenjakelu on palautunut ennalleen Karsikossa. Ylimääräisen sulkuventtiilin asennus on valmis ja vettä alkaa tulemaan kaikkiin kiinteistöihin. Veden paine voi olla vielä heikko.

Huolehdittehan, että hanat ovat kiinni, ettei tilanteen korjaantuminen aiheuta vesivahinkoja. Vaikka vettä olisikin saatavilla, niin pyydämme rajoittamaan vedenkäytön minimiin. Pyydämme ilmoittamaan jos vettä ei tule. Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutunutta haittaa.

Joensuun Veden häiriötiedote, keskiviikkona 15.4.

Veden tulon loppumisen vaikutusalueena tällä hetkellä Karsikon asuinalue. Veden tulo loppuu kokonaan tai paine on heikko. Korjaustyöt ovat meneillään.

Huolehdittehan, että hanat ovat kiinni, ettei tilanteen korjaantuminen aiheuta vesivahinkoja. Vaikka vettä olisikin saatavilla, niin pyydämme rajoittamaan vedenkäytön minimiin. Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutunutta haittaa.

Väliaikaisen veden jakelu jatkuu K-market Pohjanneidon viereisellä paikoitusalueella. Heti aamusta järjestetään myös toinen veden jakelupiste Karsikonkadun päähän, kääntöpaikalle. Pyydämme ottamaan omat astiat mukaan.

Joensuun Veden häiriötiedote, tiistaina 14.4.

Veden tulo loppuu kokonaan tai paine on heikko. Vaikutusalue on tällä hetkellä Karsikon, Mutalan, Rantakylän, Noljakan sekä kantakaupungin alueella. Voi myös vaikuttaa muihin kaupunginosiin.

Pyydämme, että pidätte veden käytön mahdollisimman minimissä. Huolehdittehan, että hanat ovat kiinni, ettei tilanteen korjaantuminen aiheuta vesivahinkoja. Vaikka vettä olisikin saatavilla, niin pyydämme rajoittamaan vedenkäytön minimiin. Vesi voi olla sameaa, mutta selkiytyy vettä juoksuttamalla. Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutunutta haittaa.

Väliaikainen vedenjakelu järjestetään K-market Pohjanneidon viereiselle paikoitusalueelle. Omat astiat mukaan.

 

Lisätietoja
Pasi Kakkonen, päivystävä mestari Joensuun Vesi puh. 013 337 3599

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamia häiriöitä. Tiedotamme häiriöistä ensisijaisesti internetsivuillamme (www.joensuunvesi.fi) ja lisäksi paikallisissa tiedotusvälineissä. Huolehtikaa mahdollisuuksien mukaan tiedottamisesta myös lähinaapureillenne.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.