Sisältöjulkaisija

angle-left Enon seniorikuntosali muuttaa

Enon seniorikuntosali muuttaa

Enon entisellä terveysasemalla sijaitsevan seniorikuntosalin käyttö päättyy syyskuussa 2022. Lokakuun alussa seniorikuntosali siirretään Enon kunnantalon valtuustosalin yhteyteen. Valtuustosali tulee säilymään myös kokouskäytössä.

Valtuustosalin takaosaan ja seinustoille sijoitettavaan kuntosaliin asennetaan kuntosalilaitteet, peilit ja puolapuut. Lattialle asetetaan joustavaa Upofloor -mattoa. Lähes kaikki terveysaseman kuntosalilla olleet laitteet ja muu irtaimisto siirretään uuteen saliin. Kuntosalin välittömään läheisyyteen on suunniteltu myös pukuhuonetilat, WC/pesutila sekä kahvinkeittopiste.

Uusi kuntosali tulee olemaan auki arkisin klo 8–14. Muina aikoina valtuustosali on kokouskäytössä. Kuntosalista lisätietoa liikuntapalvelujen sähköisestä tilavarausjärjestelmästä osoitteesta www.tilavajoensuu.fi.

Enon seniorikuntosalille voi hakea myös vakiovuoroa. Vuoroa voi hakea 12.9.–30.9. välisenä aikana joko sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/senioriliikunta tai paperilomakkeella Enon palvelupisteellä. Uuden seniorikuntosalin vuoden 2023 käyttöhinnoista päättää Kulttuuri- ja liikuntalautakunta marraskuun 2022 kokouksessaan. Vuoden 2022 loppuun saakka kuntosalin käyttö on maksutonta. Muiden kuntosalien voimassaoleviin hintoihin voi tutustua osoitteessa www.joensuu.fi/maksut.

Enon terveysaseman yhteydessä sijainneen seniorikuntosalin muutto tuli ajankohtaiseksi, kun Enon terveysasema muutti Enon kunnantalolle. Näin ollen kuntosalin ei ollut mahdollista jatkaa entisissä tiloissa. Mahdollisiksi uuden seniorikuntosalin sijoituspaikoiksi osoittautuivat kunnantalon valtuustosali, jäähallin pukukoppirakennus tai urheiluhallin kuntosali. Käyttäjien mielipiteitä asiaan kartoitettiin kesällä 2022 toteutetulla asiakaskyselyllä, johon saatiin yhteensä 173 vastausta. Kolme neljäsosaa kyselyyn vastanneista äänesti valtuustosalia seniorikuntosalin uudeksi sijoituspaikaksi.

 

Lisätietoa
 

Timo Heinonen
Liikuntajohtaja
timo.heinonen@joensuu.fi / 050 365 4922

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.