Seniorikortti, sivun otsikko

Seniorikortti

Liikuntapalveluiden seniorikortti

Seniorikortti on yli 65-vuotiaille joensuulaisille tarkoitettu kortti. Sen on tarkoitus kannustaa yli 65-vuotiaita joensuulaisia liikunnan harrastamiseen. Siihen on oikeutettu siitä vuodesta lähtien kun täyttää 65 vuotta.

Kortteja on kaksi erilaista, keskusta-alueelle ja maaseutualueelle suunnattu kortti. Kaikki joensuulaiset ovat oikeutettuja kumpaan vain korttiin, riittää että ikää on tarpeeksi. Kortti on aina henkilökohtainen.

Keskusta-alueen ladattava seniorikortti


Keskusta-alueen ladattava seniorikortti oikeuttaa pääsyyn uimaan ja kuntosaleille Virkistysuimala Vesikossa ja Rantakylän uimahallissa. Sen voi ostaa Virkistysuimala Vesikon tai Rantakylän uimahallin kassoilta. Kortti on voimassa ostopäivästä joko puoli vuotta tai vuoden. Muista varata henkilöllisyystodistus mukaan, jotta näemme että olet ”täysi-ikäinen”. Kortti on aina henkilökohtainen.

Kortin hinta:

134,25 €/ vuosi (+ pantti 5 €)
tai 81,70 €/ puoli vuotta (+ pantti 5 €)


Kansalaisopisto sekä liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä ohjattuja liikuntakursseja. Uimahalleissa olevien kurssien kurssimaksun lisäksi ei tämän seniorikortin haltijan tarvitse maksaa uinti- tai kuntosalimaksua kortin voimassaoloaikana. Lisätietoja tarjolla olevista kursseista löydät täältä.

Maaseutualueen seniorikortti eli kulkutunniste

Maaseutualueen seniorikortti eli kulkutunniste on ostettavissa jokaisen alueen omalta palvelupisteeltä sekä verkkokaupasta. Sillä on oikeutettu pääsyyn yleisövuoroina Kiihtelysvaaran liikuntahallin kuntosalille ja liikuntasalille, Tuupovaaran liikuntahallin kuntosalille ja liikuntasalille, Enon liikuntahallin kuntosalille, Uimaharjun liikuntakeskuksen kuntosalille, Pyhäselän koulun kuntosalille, Niittylahden koulun kuntosalille, Reijolan koulun kuntosalille sekä Reijolan yhteisötalon kuntosalille. Muista varata henkilöllisyystodistus mukaan, jotta näemme että olet ”täysi-ikäinen”. Kortti on aina henkilökohtainen.

Kortin eli kulkutunnisteen hinta:
24,50 €/ vuosi (+ 10 € pantti)


Kansalaisopisto sekä liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä ohjattuja liikuntakursseja. Niiltä 65-vuotiailta tai vanhemmilta, jotka osallistuvat kansalaisopiston ohjattuihin liikuntaryhmiin maaseutualueilla, ei kurssimaksun lisäksi peritä 24,50 € seniorikorttimaksua. Kurssimaksun kuittia vastaan he saavat halutessaan lunastaa alueen palvelupisteeltä kulkutunnisteen. Lisätietoja tarjolla olevista kursseista löydät täältä.

YHTEYSTIEDOT

Liikunta_seniorikortti_googlemapsosoite

Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu
Joensuu Areena (katutaso)

Sivu arviointi ja palaute