Seniorikortti, sivun otsikko

Seniorikortti

Liikuntapalveluiden seniorikortti

Seniorikortti on yli 65-vuotiaille joensuulaisille tarkoitettu liikuntaan kannustava kortti. Kortteja on kaksi erilaista, keskusta-alueen ja maaseutualueen seniorikortti. Kaikki joensuulaiset ovat oikeutettuja kumpaan vain korttiin siitä vuodesta lähtien kun täyttää 65 vuotta. Kortti on aina henkilökohtainen.
 

Keskusta-alueen seniorikortti

Keskusta-alueen ladattava seniorikortti oikeuttaa pääsyyn uimaan ja kuntosaleille Virkistysuimala Vesikossa ja Rantakylän uimahallissa. Sen voi ostaa Virkistysuimala Vesikon tai Rantakylän uimahallin kassoilta. Kortti on voimassa ostopäivästä joko 3, 6 tai 12 kuukautta. Muista varata henkilöllisyystodistus mukaan, jotta näemme että olet ”täysi-ikäinen”. 

Keskusta-alueen seniorikortin hinta:
33,60 € (3kk) / 67,10 € (6kk) / 134,20 € (12kk) (+ pantti 5 €)


Kansalaisopisto sekä liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä ohjattuja liikuntakursseja. Uimahalleissa olevien kurssien kurssimaksun lisäksi ei tämän seniorikortin haltijan tarvitse maksaa uinti- tai kuntosalimaksua kortin voimassaoloaikana. Lisätietoja tarjolla olevista kursseista löydät täältä.

Maaseutualueen seniorikortti 

Maaseutualueen seniorikortti eli kulkutunniste oikeuttaa pääsyyn yleisövuoroilla Kiihtelysvaaran liikuntahallin kuntosalille ja liikuntasalille, Tuupovaaran liikuntahallin kuntosalille ja liikuntasalille, Enon liikuntahallin kuntosalille, Enon seniorikuntosalille, Uimaharjun liikuntakeskuksen kuntosalille, Pyhäselän koulun kuntosalille, Niittylahden koulun kuntosalille, Reijolan koulun kuntosalille sekä Reijolan yhteisötalon kuntosalille. Kortti on ostettavissa jokaisen alueen omalta palvelupisteeltä sekä verkkokaupasta. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Muista varata henkilöllisyystodistus mukaan, jotta näemme että olet ”täysi-ikäinen”. 

Maaseutualueen seniorikortin hinta:
25,00 €/ vuosi (+ pantti 10 €)


Kansalaisopisto sekä liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä ohjattuja liikuntakursseja. Niiltä 65-vuotiailta tai vanhemmilta, jotka osallistuvat kansalaisopiston ohjattuihin liikuntaryhmiin maaseutualueilla, ei kurssimaksun lisäksi peritä 25,00 € seniorikorttimaksua. Kurssimaksun kuittia vastaan he saavat halutessaan lunastaa alueen palvelupisteeltä kulkutunnisteen. Lisätietoja tarjolla olevista kursseista löydät täältä.

Katso myös

YHTEYSTIEDOT

Liikunta_seniorikortti_googlemapsosoite

Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu
Joensuu Areena (katutaso)

Sivu arviointi ja palaute