KUULUTUKSET

angle-left Tuupovaaran asemakaavan muutos- ja laajennusehdotus sekä tonttijakoehdotus nähtävinä

Tuupovaaran asemakaavan muutos- ja laajennusehdotus sekä tonttijakoehdotus nähtävinä

Asemakaavan muutos koskee Tuupovaaran asemakaava-aluetta ja laajennus Vilvasen yritysympyrän aluetta.

Asemakaava- ja asemakaavan laajennusehdotus sekä tonttijakoehdotus ovat valmistuneet ja ne ovat nähtävinä 14.5.-15.6.2020.

Koronaviruksen vuoksi toimintatapamme on totutusta poikkeava. Tärkein tiedotuskanava ovat verkkosivut osoitteessa www.joensuu.fi/laadinnassa-olevat-kaavat. Verkkosivuille on avattu Kysy kaavoista -osa, jossa on kutakin kaavaa koskeva keskustelukenttä avoinna kaavan nähtävillä pidon ajan (www.joensuu.fi/kysy-kaavoista).

Kaupunkirakennepalveluiden toimipiste Muuntamontie 5:ssä on suljettu satunnaisilta asiakaskäynneiltä. Paperiseen kaava-aineistoon saa käydä tutustumassa, kun sopii esittelystä etukäteen kaavan laatijan kanssa. Kaavamuutoksen paperinen aineisto on Muuntamontie 5:n lisäksi nähtävillä Tuupovaaran palvelupisteellä (Virastotie 10).

Lisätietoja hankkeesta ja vastauksia kysymyksiin saat ottamalla yhteyden suoraan kaavan laatijaan. Soita tai lähetä sähköpostia. Voit halutessasi sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen. Tarvittaessa lähetämme paperisen kaava-aineiston postitse, jos muuta toimivaa tapaa tutustua aineistoon ei ole.

Pyydämme lähettämään kannanottonne kaavaan joko sähköpostitse tai kirjeitse viimeistään 15.6.2020 osoitteeseen kaavoitus@joensuu.fi tai Kaupunkirakennepalvelut, kaavoitus, Muuntamontie 5, 80100 Joensuu.

Lisätietoja antaa maankäytön suunnittelija Vesa Huohvanainen, puh. 050 315 6521,

vesa.huohvanainen@joensuu.fi.

Joensuu 13.5.2020

Kaupunkirakennepalvelut

SomeShare