Päivähoitopaikan hakeminen

Voit hakea varhaiskasvatuspaikkaa ympäri vuoden varhaiskasvatuksen palveluohjauksen kautta. Palveluohjaus tekee päätöksen paikasta.

Varhaiskasvatuspaikan hakeminen

Sinun on haettava paikkaa neljä kuukautta ennen toivottua varhaiskasvatuksen alkamista. Mikäli paikan tarve on kiireellinen työn tai opiskelun alkamisen vuoksi, on paikan järjestelyaika kaksi viikkoa.

Tee hakemus varhaiskasvatukseen, avoimeen varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa joenmuksut.fi. Lisätietoa esiopetukseen hakemisesta löydät Haku esiopetukseen -sivulta.

Voit hakea varhaiskasvatuspaikkaa myös toimittamalla meille paperisen hakemuslomakkeen. Lomakkeen voit ladata tältä sivulta, pyytää palveluohjauksesta tai päiväkodeista. Palauta paperinen hakemus osoitteella Varhaiskasvatuksen palveluohjaus Länsikatu 15, Rakennus 4B, 2. krs  80110 Joensuu.

 

Paperiset varhaiskasvatushakemukset

Varhaiskasvatushakemus

Day Care Application

дневном уходе

Hakemuksen käsittely

Palveluohjaus vastaanottaa hakemuksen ja ottaa sinuun yhteyttä hakemustietojen tarkentamiseksi ja sopivan hoitopaikan löytämiseksi.

Palveluohjaus kartoittaa sopivat vapaat paikat ja tekee päätöksen paikasta yhteistyössä varhaiskasvatuksen esimiesten kanssa. Toivomuksesi paikasta otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Palveluohjaus ilmoittaa sinulle paikan järjestymisestä ja tekee siitä päätöksen.

Lapsen varhaiskasvatuspaikka tai -ryhmä voi muuttua toiminnallisista syistä tai yhteisellä sopimuksella. Toiminnallisia syitä ovat esimerkiksi ilta-/vuorohoitotarpeen päättyminen ja muutokset lapsiryhmissä.

Palveluohjaus

Palveluohjaus neuvoo kunnallisen varhaiskasvatuksen, yksityisen varhaiskasvatuksen, avoimen varhaiskasvatuksen sekä esiopetuksen hakemiseen ja järjestämiseen liittyvissä asioissa.

Voit jättää myös soittopyynnön yhteydenottoa varten esimerkiksi sähköpostiin. Voit varata ajan myös henkilökohtaiseen asiointiin.

ilta- ja vuorohoidon käsikirja

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu
Avoinna ma–to 9–15 ja pe 9–13

Palvelupuhelin
p. 013 267 2990
Puhelinpalveluajat ma–ke ja pe 9–12, to 12–15

Sähköposti
varpal@joensuu.fi
Voit varata ajan myös henkilökohtaiseen asiointiin tai jättää soittopyynnön.

Postiosoite
Varhaiskasvatuksen palveluohjaus
Länsikatu 15
Rakennus 4B, 2. krs
80110 Joensuu

 

Varhaiskasvatus, palveluohjaus, asiakasmaksut

Länsikatu 15, Joensuu
Rakennus 4B, 2. krs.

Sivu arviointi ja palaute