Sisältöjulkaisija

angle-left Viihdekonsertti Swingiä, svengiä ja viihdettä

Viihdekonsertti Swingiä, svengiä ja viihdettä

Joensuun kaupunginorkesterin syksyn viihdekonsertti on Antti Rissasen johtama Swingiä, svengiä ja viihdettä. Solisteina ovat Mari Palo ja Mikael Konttinen.

Kapellimestari Antti Rissanen on yksi suurimmista suomalaisen big band -musiikin nimistä. Orkesterien johtamisen lisäksi Rissanen on ahkera säveltäjä ja sovittaja. Myös pasuuna soi oivallisesti hänen käsissään. Rissaselle on muun muassa myönnetty Lieksan Vaskiviikkojen Vuoden vaskisoittaja -tunnustus vuonna 2002.Rissanen on opiskellut Sibelius-Akatemian jazz-osaston lisäksi Saksassa Jiggs Whighamin johdolla sekä New Yorkissa The New School for Jazz and Contemporary Musicissa.

Sopraano Mari Palo on tuttu nimi Suomen Kansallisoopperan ohjelmistosta. Hänen roolejaan ovat mm. Taikahuilun Pamina, Figaron Häiden Kreivitär ja Barbarina, Carmenin Micaëla ja Frasquita sekä La Bohèmen Musetta. Palo on vieraillut myös useissa suomalaisissa alueoopperoissa, pienemmissä oopperaseurueissa ja Savonlinnan Oopperajuhlilla.

Miessolistina torstain konsertissa puolestaan toimii viihteen monitoimimies, lentäjä-juontaja-muusikko-laulaja Mikael Konttinen, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmägenressä. Konttinen on julkaissut kolme omaa albumia Tuntematon tie, Ota kiinni ja Hurmaavia aamuja.

Torstain 14.11. konsertti tulee olemaan musiikillista iloittelua eri genreissä, jazzista iskelmään ja korvamadoista oopperaan – Swingiä, svengiä ja viihdettä nimensä mukaisesti!

Konsertti

Swingiä, svengiä ja viihdettä -konsertti torstaina to 14.11. klo 19 Carelia-salissa

Antti Rissanen kapellimestari
Mari Palo, laulu
Mikael Konttinen, laulu

Konserttiin saa lippuja Carelicumista tai verkosta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.