Joensuun kaupunginorkesteri - Lipunmyynti

Liput

Carelicum

Orkesterin lippuja voi varata ja ostaa ennakkoon Carelicumista, Koskikatu 5. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään kaksi päivää ennen konserttia, ellei toisin sovita.

Carelicumin lipunmyynnistä saat myös lisätietoa ryhmäalennuksista ja lahjakorteista.

Puh. 013 267 5222,carelicum.palvelut@joensuu.fi

Avoinna:
ma–pe klo 10–16.30
la–su klo 10–15
Puhelinpalvelu avoinna ma–la klo 10–15.

Ticketmaster

Voit ostaa lippuja verkosta Ticketmasterin sivuilta.

Ticketmasterilta ei voi ostaa perhelippuja, opiskelijan Taidepaussilippuja tai ryhmälippuja. Ticketmasterilta ostettaessa lippuhintoihin lisätään toimituskulut alk. 1,50 €/lippu

Ovimyynti

Ovimyynti alkaa konserttipaikalla tunti ennen konsertin alkua. HUOM! Käteismyynti ovilipunmyynnissämme päättyy 1.1.2020.

Lippujen hinnat

Lippujen hinnat on ilmoitettu kunkin konsertin kohdalla: aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, lapset, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet

Joensuun kaupungin ja Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalveluiden työntekijät saavat Kapaus-kortilla tai voimassaolevalla henkilökortilla 4 euron alennuksen konserttilipusta.

Lippuja voi maksaa myös Smartum- ja virikeseleteillä, e-passilla sekä Smartum-, ticket duo-, Ticket Virike/Mind 6 Body ja Tyku online -korteilla. Kysy hyväksyttävistä etuseteleistä ja -korteista lipunoston yhteydessä.

Opiskelijoiden taidepaussit

Opiskelija voi konserttipäivänä ostaa lipun kausikorttikonsertteihin 5 eurolla. Taidepaussilippuja ei voi varata ennakkoon.

K9-kortti

K9-kortin haltija on oikeutettu vapaaseen pääsyyn Joensuun kaupunginorkesterin konsertteihin konserttipäivänä. Vapaalipun voi lunastaa joko Carelicumin lipunmyynnistä tai tuntia ennen konserttia ovilipunmyynnistä. Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän ja Tuupovaaran koululaiset voivat varata liput konserttipäivänä myös ennakkoon Carelicumin lipunmyynnistä.

Esteettömyys

Henkilökohtainen avustaja esim. näkö- tai liikuntavammaisen mukana maksutta.

Kausikortit

Kausikortteja ei myydä syyskaudella 2020.

Sarjaliput

Sarjalippuja ei myydä syyskaudella 2020.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

Sivu arviointi ja palaute