Joensuun kaupunginorkesteri - Lipunmyynti

Liput

Carelicum

Orkesterin lippuja voi varata ja ostaa ennakkoon Carelicumista, Koskikatu 5. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään kaksi päivää ennen konserttia, ellei toisin sovita.

Carelicumin lipunmyynnistä saat myös lisätietoa ryhmäalennuksista ja lahjakorteista.

Puh. 013 267 5222, carelicum.palvelut@joensuu.fi

Avoinna:
ma–ti klo 10–16
ke klo 10–18
to–pe klo 10–16
la–su klo 10–12 ja 12.30–16

Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–12.

Lippupiste

Voit ostaa lippuja verkosta Lippupisteen sivuilta.

Ovimyynti

Ovimyynti alkaa konserttipaikalla tunti ennen konsertin alkua. HUOM! Käteismyynti ovilipunmyynnissämme päättyy 1.1.2020.

Lippujen hinnat

Lippujen hinnat on ilmoitettu kunkin konsertin kohdalla: aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, lapset, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet. Hinnat sisältävät palvelumaksun. Lippupisteen kanavista tilattaessa hintoihin lisätään tilausmaksu (alk. 1,50 € / tilaus, www.lippu.fi)

Joensuun kaupungin ja Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalveluiden työntekijät saavat Kapaus-kortilla tai voimassaolevalla henkilökortilla 4 euron alennuksen konserttilipusta.

Lippuja voi maksaa ePassilla ja SmartumPaylla. Kysy hyväksyttävistä maksutavoista lipunoston yhteydessä.

K789-kortti

K789-kortin haltija on oikeutettu vapaaseen pääsyyn Joensuun kaupunginorkesterin konsertteihin konserttipäivänä. Vapaalipun voi lunastaa joko Carelicumin lipunmyynnistä tai tuntia ennen konserttia ovilipunmyynnistä. Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän ja Tuupovaaran koululaiset voivat varata liput konserttipäivänä myös ennakkoon Carelicumin lipunmyynnistä.

Esteettömyys

Henkilökohtainen avustaja esim. näkö- tai liikuntavammaisen mukana maksutta.

Kausikortit

Kausikortin hinnat kevätkaudelle 2023 ovat 227€ / 204 € eläkeläiset +tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi). Kausikortilla pääsee yhteensä kymmeneen syyskauden sinfoniakonserttiin, sekä yhteen kamarikonserttiin. Kausikortin voit hankkia Carelicumin myyntipisteestä, tai osoitteesta www.lippu.fi. Kausikortit ovat myynnissä 1.-31.12.2022.

Sarjaliput

4kpl 98 € / 90 € / 24 € +tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)
 

Sarjaliput voit hankkia Carelicumin myyntipisteestä.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

Sivu arviointi ja palaute