Sisältöjulkaisija

angle-left Torien timantti -tapahtumatukihaku auki elokuun loppuun asti

Torien timantti -tapahtumatukihaku auki elokuun loppuun asti

Joensuun kaupungin Torien timantti -pientapahtumatuki on haettavissa elokuun aikana. Tuki on tarkoitettu Joensuun torialueilla ja pitäjien keskeisillä kokoontumispaikoilla järjestettävien yleisötilaisuuksien järjestäjille. Haettavat tuet ovat 500 ja 1 000 euroa. Haku on käynnissä 1.–31.8.2022 ja tukea on jaettavana yhteensä 7 000 euroa. 

Tukea saavat tapahtumat tulee järjestää marras- ja joulukuussa, mutta esimerkiksi tapahtuman sisältöön ei ole erityisiä ehtoja. Torien timantti -haun avulla toivotaan löytyvän laaja kirjo erilaisia ja eri kohderyhmille tarkoitettuja uusia tapahtumia. 

– Nyt haettavalla tuella halutaan kannustaa järjestämään tapahtumia vuoden pimeimpään aikaan marras- ja joulukuussa. Tapahtumat voivat linkittyä vaikka jouluun ja kehitellä voisi vaikka erilaisia valotapahtumia, visioi Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Tuen hakijana pystyy toimimaan yhdistys, yritys tai osuuskunta. Tapahtumien tulee olla pääsymaksuttomia.

– Kannustamme pohtimaan tapahtuman järjestämistä yhteistyössä eri järjestöjen kanssa ja laittamaan painotusta tapahtuman markkinointiin. Torien timantti -tuen tavoitteena on saada Joensuuhun uusia tapahtumia, mutta toki myös niihin kävijöitä, jatkaa Pyykkönen.

Aiemmilla hakukerroilla on myönnetty tukea muun muassa erilaisille kylätapahtumille. Hakuohjeet Torien Timantti -tapahtumatuen hakemisesta löytyvät joensuu.fi/torien-timantti -verkkosivulta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.