Sisältöjulkaisija

angle-left Mutalan, Niinivaaran ja Tuupovaaran äänestyspaikat vaihtuneet edellisestä presidentinvaalista

Mutalan, Niinivaaran ja Tuupovaaran äänestyspaikat vaihtuneet edellisestä presidentinvaalista

Eduskuntavaalien varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 14.4. äänestetään Joensuussa suurimmaksi osaksi samoissa tiloissa, kuin edellisessä presidentinvaalissa.

Mutalan ja Niinivaaran äänestysalueiden äänestyspaikkoja on jouduttu muuttamaan, koska entiset äänestyspaikat eivät olleet esteettömiä. Myös Tuupovaarassa äänestetään uudessa paikassa.

Mutalassa varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikka on Ollilan päiväkodilla osoitteessa Rakentajankatu 25. Niinivaaralla ja Tuupovaarassa varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikat ovat samat kuin ennakkoäänestyksessä eli Niinivaaralla koulurakennus osoitteessa Tikkamäentie 17 (käynti Mustolankadun kautta) ja Tuupovaarassa palvelupiste osoitteessa Virastotie 10.

Tarkista oma äänestyspaikkasi postitse saamastasi ilmoituskortista

Kaikki Savo-Karjalan vaalipiirin äänestyspaikat voi tarkastaa esimerkiksi äänioikeutetuille kotiin lähetetystä ilmoituskortista ja Joensuun kaupungin osalta osoitteesta https://www.joensuu.fi/vaalit.

Toisin kuin ennakkoäänestyksessä, varsinaisena vaalipäivänä äänestyspaikkaa ei voi valita vapaasti vaan äänestää täytyy siinä paikassa, joka on mainittu ilmoituskortissa.

Vaalitoimitus alkaa sunnuntaina kullakin äänestyspaikalla kello 9.00 ja jatkuu yhtäjaksoisesti kello 20.00 saakka.

Äänestämään tarvitsee mukaansa vain kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.