Sisältöjulkaisija

angle-left Kysely- ja keskustelutilaisuus aluevaaleista verkossa 10. tammikuuta – kasvokkaiset vaali-illat peruttu

Kysely- ja keskustelutilaisuus aluevaaleista verkossa 10. tammikuuta – kasvokkaiset vaali-illat peruttu

Joensuun kaupunki ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialue järjestävät kaikille avoimen vaali-illan verkossa maanantaina 10. tammikuuta.

Alun perin tarkoitus oli kokoontua kasvokkain viidesti eri puolella Joensuuta, mutta koronatilanteen huononnuttua lähitilaisuudet on peruttu.

– Vaikka suunnitelmat muuttuivat emmekä pääsekään keskustelemaan kasvokkain, toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi vaali-iltaan verkon välityksellä. Tilaisuudessa käydään alustusten jälkeen keskustelua ja vastataan asukkaiden kysymyksiin aluevaaleista ja sote-muutoksesta, kertoo hyvinvointialueen muutosjohtaja Elina Felin.

Vaali-ilta pidetään Teams-ohjelman välityksellä maanantaina 10. tammikuuta kello 18 alkaen.

Linkki tilaisuuteen

Katso ohjeet kokoukseen liittymisestä

Osallistuja tarvitsee nettiyhteyden, mutta kirjautumista tai erillisen sovelluksen asentamista ei tarvita. Vaali-illan tallenne on katsottavissa verkossa myös jälkikäteen.

Aluevaali-iltaa varten on voinut lähettää kysymyksiä etukäteen ja niitä voi lähettää edelleen 6. tammikuuta asti. Vaali-illassa kysymyksiin vastaavat Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen asiantuntijat. Kysymyksiä voi jättää osoitteessa www.joensuu.fi/vaali-illat tai kaupungin palvelupisteillä. Myös postitse on voinut kysyä osoitteella Joensuun kaupunki, viestintä/vaali-ilta, Rantakatu 20, 80100 Joensuu.

Aluevaalit käydään 23. tammikuuta, ennakkoäänestys on kotimaassa 12.–18.1. Lisätietoa Joensuun kaupungin vaalijärjestelyistä on osoitteessa www.joensuu.fi/vaalit ja aluevaaleista yleisesti osoitteessa www.siunsote.fi/aluevaalit.