Sisältöjulkaisija

angle-left Kataja Basketin tiistain peliin liput puoleen hintaan pussillisella pakkausmuovia

Kataja Basketin tiistain peliin liput puoleen hintaan pussillisella pakkausmuovia

Kataja Basket osallistuu Joensuun I Love Muovi -kampanjaan haastamalla kaupunkilaiset tuomaan pakkausmuovia ensi tiistain 16.4. otteluun Karhu Basketia vastaan. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lipun saa puoleen hintaan tuomalla muovikassillisen pakkausmuovia lipunmyyntipisteen luona olevalle keräyspisteelle.

– Kataja Basketin tavoitteena on aina voitto ja mielellään ollaan mukana auttamassa Joensuu voittoon muovinkeräyskampanjassakin. Siihen tarvitaan yleisön apua eli haastamme kannattajamme keräämään kotoa ja töistä pakkausmuovit ja tuomaan ne Areenalle ensi tiistaina, kertoo Kataja Basketin toiminnanjohtaja Riku Tapio.

Kataja Basket tuo muovit toritapahtumaan ke 17.4. – ohjelmassa myös edustuspelaajien korisheittokisa

Kataja Basket toimittaa ottelussa kerätyt muovit keskiviikkona 17.4. Kauppatorille I love muovi -tapahtumaan. He järjestävät myös korisheittokisan edustusjoukkueen pelaajien kanssa kello 15–18.

Lisätietoa Kauppatorin tapahtumasta ja koko I love muovi -kiertueesta osoitteessa: www.joensuu.fi/ilovemuovi

I love muovi on Ylen kampanja, jonka aikana se viidestä kaupungista, jossa kerätään eniten pakkausmuovia asukaslukuun suhteutettuna voittaa. Mukana ovat Joensuun lisäksi Oulu, Tampere, Lahti ja Vaasa. Joensuun kampanjapäivät ovat 15.–17.4.

I love muovin yhteistyökumppaneina toimivat Puhas Oy ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa. Mukana kampanjassa ovat myös muun muassa JIPPO Joensuu ja Joensuun Maila.