Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu kerää ajatuksia joensuulaisuudesta ja osallisuuden kokemuksista

Joensuu kerää ajatuksia joensuulaisuudesta ja osallisuuden kokemuksista

Osana Joensuun kaupungin tulevan konsernistrategian valmistelua kaupunkilaisilta halutaan kerätä palautetta vaikuttamismahdollisuuksista ja osallisuuden kokemuksista.

Kyselyn avulla kartoitetaan myös kaupunkilaisten kokemuksia siitä, mikä tekee meidät ylpeäksi omasta asuinalueestamme. Vastauksia käytetään myös kaupungin osallisuusohjelman luomisessa, jota valmistellaan yhdessä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n kanssa.

– Uuden kaupungin strategian valmistelussa haluamme kuulla laajasti asukkaita ja eri sidosryhmiä. Keräämme ajatuksia ja palautteita erilaisten kyselyjen ja keskustelutilaisuuksien avulla tulevina kuukausina. Nyt avatulla kyselyllä voi antaa palautetta ennen kaikkea omista vaikuttamismahdollisuuksistaan ja osallisuuden kokemuksistaan, taustoittaa Joensuun kaupungin strategiajohtaja Sami Laakkonen.

– Meille on tärkeää saada näkemyksiä myös siitä, mikä tekee meidät onnelliseksi Joensuussa tai mistä asioista koemme ylpeyttä. Näitä näkemyksiä tarvitaan, jossa osaamme paremmin tulevaisuudessa kertoa myös kaupungin vahvuuksista, jatkaa Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Jokaisen Joensuu -kysely on osoitteessa joensuu.fi/jokaisen-joensuu. Pääset kyselyyn suoraan myös tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/102DFABD08B248F7.

Kysely on avoinna toukokuun loppuun saakka ja siihen on mahdollista vastata myös paperisena kaupungin palvelupisteissä. Kaikkia vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja kyselyyn voi vastata anonyymisti.

Työpajoja järjestöille ja kaupunkilaisille   

Joensuun kaupunki järjestää alueen järjestöille ja kaupunkilaisille myös työpajat, joissa keskustellaan Joensuun vahvuuksista, kotiseutuylpeydestä ja onnellisuuden kokemuksista.

Järjestöille tarkoitettu työpaja pidetään 24. toukokuuta kello 17 ja kaikille kaupunkilaisille avoin työpaja 17. toukokuuta kello 15.

– Korona tuo oman haasteensa käydä keskustelua ja tästä syystä pidämme nämä työpajat virtuaalisesti. Osallistujan tarvitsee vain huolehtia, että häneltä löytyy tietokone, verkkoyhteys ja toimiva sähköposti, taustoittaa Pyykkönen.

Työpajoihin ilmoittautuminen on avattu osoitteessa joensuu.fi/jokaisen-joensuu.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.