Jokaisen Joensuu

Millainen on joensuulainen mielenlaatu? Mikä tuottaa meille onnea Joensuussa ja mistä voisimme olla erityisen ylpeitä? Tai mitkä ovat kaupunkilaisten vaikuttamisen paikat ja mahdollisuudet osallistua oman ympäristön kehittämiseen?

Osana Joensuun kaupungin konsernistrategian valmistelua keräämme kuntalaisten kokemuksia Joensuusta paikkana olla ja elää sekä siitä, mikä tekee meidät onnellisiksi täällä. Lisäksi kartoitamme ajatuksia vaikuttamisen mahdollisuuksista ja osallisuuden kokemuksesta.

Näkemyksiä keräämme kyselyin, tutkimuksin ja etsimällä tarinoita Joensuusta – ja joensuulaisuudesta. Toiveissa on jalkautua myös kentälle kesän aikana keräämään palautteita, mikäli korona helpottaa.

Jokaisen Joensuu, kyselyt kaikille

Joensuulainen, vastaa kyselyyn!

Vaikuta ja kerro meille kokemuksistasi vastaamalla kyselyyn. Kyselyn avulla voit jättää näkemyksiäsi strategiatyötä varten, mutta myös kertoa vaikuttamisen mahdollisuuksista ja osallisuuden edistämisestä. Annettuja vastauksia käytetään Joensuun kaupungin osallisuusohjelman valmistelussa. Kaupungin kautta-aikain ensimmäistä osallisuusohjelmaa valmistellaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n kanssa. Kysely on avoinna 31.5.2021 saakka ja vastaukset voi jättää Joensuun kaupungille nimettömänä.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn voi vastata myös paperisella lomakkeella kaupungin palvelupisteissä. Lomakkeen löydät joko palvelupisteestä tai voit ladata sen tästä.

 

Sivu arviointi ja palaute

YHTEYSTIEDOT

Jokaisen Joensuu, video

Jokaisen Joensuu, kyselyt

Joensuulainen ihminen, ilmoittaudu työpajaan keskustelemaan

Oletko kiinnostunut osallistumaan kaupunkilaisten yhteiseen työpajaan? Työpaja pidetään 17.5.2021 kello 15–16.30. Koronasta johtuen työpaja pidetään virtuaalisesti. Tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden ja toimivan sähköpostin. Lisäksi toki repullisen avointa ja aktiivista mieltä. Työpajaan valitaan hakemuksien perusteella maksimissaan 20 kiinnostunutta ja työpajaan osallistuville tiedotetaan järjestelyistä sähköpostitse.

Hae mukaan työpajaan

Jokaisen Joensuu, kysely järjestöille

Järjestöaktiivi, ilmoittaudu työpajaan keskustelemaan

Järjestämme joensuulaisille järjestöille myös oman työpajan, johon voimme ottaa maksimissaan 20 järjestöaktiivia mukaan. Työpaja pidetään 24.5.2021 kello 17–18.30. Koronasta johtuen työpaja pidetään virtuaalisesti. Tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden ja toimivan sähköpostin. Lisäksi toki repullisen avointa ja aktiivista mieltä. Työpajaan osallistuville tiedotetaan järjestelyistä sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan

 

Jokaisen Joensuu, järjestökuva