Yritystontit

Joensuussa on monipuolinen tarjonta yritystontteja teollisuudesta kauppaan ja palveluihin. Autamme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan paikan.

Yritystontteja on tarjolla sekä eri puolilla kantakaupunkia että maaseututaajamien läheisyydessä. Kaikki Joensuun yritystontit ja -alueet on sijoitettu hyvien liikenneyhteyksien varrelle, jotta yritysten toiminta sujuuu mahdollisimman jouhevasti.

Ajantasaisin tieto vapaista ja lähiaikoina luovutukseen tulevista tonteista on karttapalvelussa.

 

Kasvavat yritysalueet

  • Papinkangas – Uusi teollisuuden ja kaupan keskittymä valtatie 6:n varrella, kantakaupungin eteläpuolella
  • GreenPark – Puu- ja metalliteollisuuden älykäs yrityspuisto keskustan ja sataman kupeessa
  • Marjalan yritysalue – Näkyvä paikka Joensuusta Kuopioon kulkevan valtatie 9:n varrella

Tulossa

Biotien alue – Loistava paikka energiaintensiiviselle toiminnalle biovoimalan vieressä

Tontinluovutus

Yritystontin pääsääntöisesti vuokrataan.

Osa yritystonteista on valmiita, heti luovutettavissa olevia tontteja. Valmiit teollisuus- ja liiketontit sekä tiedot niiden pinta-alasta, rakennusoikeudesta ja hinnoista löytyvät kaupungin karttapalvelusta.

Valmiiden tonttien lisäksi yritysalueilla on laajoja korttelialueita, joilta tontit voidaan räätälöidä yritysten tarpeiden mukaiseksi.

Ota yhteyttä, niin etsimme yrityksellesi parhaiten sopivan tontin.

Yhteistyö Business Joensuun kanssa

Kaupungin tontinluovutus tekee tiivistä yhteistyötä Business Joensuun kanssa. Business Joensuu tarjoaa yrittäjille maksutta neuvoja ja apua. Business Joensuulla on myös toimitilarekisteri kaupungin alueella olevista valmiista toimitiloista. 

Joensuun Yrityskiinteistöt Oy auttaa tarvittaessa toimitilojen rakennuttamisessa. Yrityskiinteistöt on kaupungin omistama kiinteistöyhtiö.