Yhdyskuntarekryn otsikko

Nyt juuri ei puutu kettään....

Olemme valinneet kaksi uutta maankäytön suunnittelijaa joukkoomme. Päivi Mujunen ja Minna Tolvanen aloittavat työnsä Joensuun kaupungin yhdyskuntasuunnittelussa elokuussa ja syyskuussa 2020. Kiitokset kaikille kiinnostuneille!

terveisin J-P Vartiainen

 

Töitä tarjolla 2020!

Haimme alkukesästä kahta maankäytön suunnittelijaa. Työnkuvana on pääosin laatia asemakaavamuutoksia ja uusia asemakaavoja. Mukaan pääsee myös yleiskaavatöihin, jos se on kiinnostuksen kohde, ja nykyinen tai tuleva osaamisala. Jokainen meillä tekee vähän poikkareita ja suunnittelutarveratkaisuja – sen verran, että pysyy tuntuma yllä, mutta kenenkään ei tarvitse niihin puutua.

Tutustu hakuohjeisiin ja virallisiin spekseihin täällä (julkaisu äitienpäivän jommallakummalla puolella).

Voit vinkata sopivista henkilöistä (itsestäsi tai muista) kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiaiselle sähköpostitse juha-pekka.vartiainen@joensuu.fi tai puhelimitse 050 538 0708.

Työkaverit?

Yhdyskuntasuunnittelu on pieni ja kotoisa yksikkö, vahvuus on 13 henkilöä uudet rekrytoinnit mukaan lukien. Konttorimme on saman katon alla yhdyskuntatekniikan, maaomaisuuden, rakennusvalvonnan ja Joensuun Veden kanssa. Kukaan eikä mikään ole kaukana - ainakaan mikään sellainen, millä on merkitystä.

Voit tulla meille tositarkoituksella ja pitkäksi aikaa – tämä työ ei lopu – tai voit tulla meille oppimaan mitä kaupunkisuunnittelu on. Joukossamme on pitkän linjan tekijöitä ja nuorta väkeä. Meiltä on moni saanut oppinsa kaupunkisuunnittelussa ja loistaa nyt muualla. Mutta kukaan ei ole lähtenyt meiltä ovet paukkuen.

Toki haluamme sinut meille pitkäksi aikaa, ja uskomme, että viihdyt meillä ja Joensuussa.

 

Yhdyskuntarekryn video

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute