Yhdyskuntarekryn otsikko

Ihan kuin jotain puuttuis

Saimme hyvin hakijoita maankäytön suunnittelijaksi ja suunnitteluavustajaksi, kiitos siitä! Nämä valinnat ovat loppusuoralla. Suunnitteluavustajan aloituspäivä on sovittu, se on 25.11.2019.

Mutta arkkitehtihakijoita kaipaamme lisää – olemme siksi jatkaneet hakuaikaa 11.11.2019 klo 15 saakka.

Töitä tarjolla arkkitehdille!

Haemme kaavoitusarkkitehtia yhdyskuntasuunnitteluun. Hommana on luonnostella ja luonnostella. Tehdä vaihtoehtoja, ehdottaa, myydä ideoita, sovittaa ja säätää – eikä koskaan lannistua. Leikkikehän rajat ovat suurin piirtein samat kuin Joensuun kantakaupungilla. Tutustu hakuohjeisiin.

Voit myös vinkata sopivista henkilöistä (itsestäsi tai muista) kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiaiselle sähköpostitse juha-pekka.vartiainen@joensuu.fi tai puhelimitse 050 538 0708.

Työkaverit?

Yhdyskuntasuunnittelun vahvuus on 18 henkilöä, uudet rekrytoinnit mukaan lukien. Konttorimme on saman katon alla yhdyskuntatekniikan, maaomaisuuden, rakennusvalvonnan ja Joensuun Veden kanssa. Kukaan ei ole kaukana. Eikä mikään ole kaukana - ainakaan mikään sellainen, millä on merkitystä.

Juuri nyt ei porukassa ole yhtään tohtoria, mutta proviisori toki tietenkin on, ja yksi metsätalousteknikko. Ynnä muita koulutustaustoja. Suomi ei ole porukan ainoa äidinkieli. Ikähaitari on noin 30–60. Tähän joukkoon mahtuu.

Voit tulla meille tositarkoituksella ja pitkäksi aikaa – tämä työ ei lopu – tai voit tulla meille oppimaan mitä kaupunkisuunnittelu on. Joukossamme on pitkän linjan tekijöitä ja nuorta väkeä. Meiltä on moni saanut oppinsa kaupunkisuunnittelussa ja loistaa nyt muualla. Mutta kukaan ei ole lähtenyt meiltä ovat paukkuen – ei ole ollut tarvetta. Voit kysyä heiltä – Mikalta, Antilta, Kimmolta, Katalta...

 

Yhdyskuntarekryn video

Sivu arviointi ja palaute