Vauvauinti, sivun otsikko

Vauvauinti

Vauvauinti

Vauvauinnissa lapset nauttivat vesielementistä yhdessä vanhempien kanssa. Vauvauinnin tarkoitus on luoda vauvasta veden ystävä ja samalla tukea vauvan motorista kehitystä sekä lisätä vesiturvallisuutta. Alussa hyödynnetään vauvan sukellusrefleksiä pinnan alle sukelluksissa. Refleksin myöhemmin kadotessa vauva oppii pidättämään hengitystään veden alla.

Vauvauinti on tarkoitettu yli 3 kuukauden ikäisille lapsille. Ne järjestetään Virkistysuimala Vesikossa.

 

Uusia vauvauintiryhmiä kahdesti vuodessa

 

Uusia ryhmiä aloitetaan kahdesti vuodessa: syyskuussa ja tammikuussa. Ryhmään pääsyn edellytyksenä on:

  • vähintään 3 kk:n ikä
  • yli 5 kg:n paino
  • huoltajan infotilaisuuteen osallistuminen
  • vähintään toisen huoltajan hyvä suomenkielentaito tai tulkkina toimiva lisäavustaja.

 

Ryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti joensuulaisille perheille. Mikäli ryhmään hakee enemmän kuin ryhmässä on paikkoja, osallistujat arvotaan. Vauvauintiin osallistumisen jälkeen paikkaa voi hakea jatkoryhmään. Myös uusia jatkoryhmiä aloitetaan sekä syys- että kevätkaudella.

 

Vauvauinnin hinnat

 

Alkeis- ja jatkovauvauintiryhmiin osallistumisen hinta on 115 € /lapsi (sis. 8 kertaa) + panttimaksu 5 €. Hintaan kuuluu kahden aikuisen uimahallipääsymaksu. Tulkkina toimiva avustaja voi osallistua ryhmään maksutta. Hintamuutokset mahdollisia.

 

Vauvauintien alkeiden haku syksy 2019

 

Haku alkaa keskiviikkona 7.8.2019 kello 9:00 verkossa. Ilmoittautumalla kurssille 160191019 Vauvauintien alkeisryhmiin hakeminen*.

 

Vauvauinti on vauvojen ja vanhempien yhteinen, koulutetun ohjaajan valvoma leikkihetki lämmitetyssä vedessä. Alkeisryhmiä on kolme, paikkoja yhteensä 42. Ilmoittautumisajan jälkeen hakijoille ilmoitetaan ryhmiin pääsystä sähköpostilla. Ryhmiin valituille järjestetään infotilaisuus Joensuun yhteiskoulun lukion (Papinkatu 3) ruokalassa tiistaina 20.8.2019 klo. 17.30 alkaen.

 

HUOM! Täytä hakemus vauvan tiedoilla ja lisää huoltajan tiedot ”lisää maksajan tiedot” –kohtaan. Yhden kokoontumiskerran kesto on 30 min.

 

Syksyn jatkoryhmien tiedustelut puhelimitse 8.8.2019 alkaen

 

Vauvauinnin jatkoryhmä on tarkoitettu vauvauinnin alkeet keväällä 2019 suorittaneille. Huom! Muut voivat tiedustella vapaita paikkoja to 8.8. alkaen p. 0504325842.

YHTEYSTIEDOT

Helena Tietäväinen

LIIKUNNANOHJAAJA, LIIKUNTA JA TERVEYS
050 432 5842

Sivu arviointi ja palaute