Vauvauinti, sivun otsikko

Vauvauinti

Vauvauinti

Vauvauinnissa lapset nauttivat vesielementistä yhdessä vanhempien kanssa. Vauvauinnin tarkoitus on luoda vauvasta veden ystävä ja samalla tukea vauvan motorista kehitystä sekä lisätä vesiturvallisuutta. Alussa hyödynnetään vauvan sukellusrefleksiä pinnan alle sukelluksissa. Refleksin myöhemmin kadotessa vauva oppii pidättämään hengitystään veden alla.
Haku vauvauinnin alkeisiin alkaa ma 8.8.2022 klo 9.30 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/joensuu

Uusia vauvauintiryhmiä kahdesti vuodessa

Uusia ryhmiä aloitetaan kahdesti vuodessa, syyskuussa ja tammikuussa. Vauvauinnit järjestetään Virkistysuimala Vesikossa. Vauvauinti on vauvojen ja vanhempien yhteinen, koulutetun ohjaajan valvoma leikkihetki lämmitetyssä vedessä. Yhden kokoontumiskerran kesto on 30 min. 

Ryhmään pääsyn edellytyksenä on:

  • vähintään 3 kk:n ikä
  • yli 5 kg:n paino
  • huoltajan infotilaisuuteen osallistuminen
  • vähintään toisen huoltajan hyvä suomenkielentaito tai tulkkina toimiva lisäavustaja.

Ryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti joensuulaisille perheille. Mikäli ryhmään hakee enemmän kuin ryhmässä on paikkoja, osallistujat arvotaan. Vauvauinnin alkeisryhmään osallistumisen jälkeen paikkaa voi hakea jatkoryhmään. Keväällä 2022 alkeisryhmiä on kolme ja jatkoryhmiä kaksi.

Vauvauinnin hinnat 

Alkeis- ja jatkovauvauintiryhmiin osallistumisen hinta on 121 € /lapsi (sis. 8 kertaa) + panttimaksu 5 €. Hintaan kuuluu kahden aikuisen uimahallipääsymaksu. Tulkkina toimiva avustaja voi osallistua ryhmään maksutta. Hintamuutokset mahdollisia.

Syksyn 2022 vauvauinteihin haku

Vauvauinnin alkeet

Haku vauvauinnin alkeisiin alkaa ma 8.8.2022 klo 9.30 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/joensuu , ilmoittautumalla kurssille 16018022 Vauvauinti alkeet haku syksy 2022.

Hakuaikaa on su 21.8.2022 klo 23:59 saakka. Huom! Paikat eivät mene ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakijoille ilmoitetaan ryhmiin pääsystä sähköpostilla hakuajan päätyttyä.

Vauvauinnin jatkoryhmät

Vauvauinnin jatkoryhmät on tarkoitettu alkeet keväällä 2022 suorittaneille. Haku alkaa ma 11.4.2022 klo 9.30 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/joensuu , ilmoittautumalla kurssille 16018222 Vauvauinti jatko haku syksy 2022.