Joensuun kaupunki, sijaisuudet

Voit tehdä meillä sijaisuuksia mm. varhaiskasvatuksessa, kouluilla tai iltapäiväkerhoissa. Lue alta lisää ja jätä hakemus!

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Joensuun kaupungin varhaiskasvatuksen toimalueella, voit jättää hakemuksen sijaisuuksiin. Kun olet tehnyt hakemuksen, varaa aika haastattelua varten rekrytointipalveluista. Kun tulet haastatteluun, ota mukaan opinto- ja työtodistuksesi. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Opetustoimen sijaisuudet

Opetustoimen määräaikaisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin (opettajat, koulunkäyntiavustajat) voit tarjoutua opetustoimen omalla hakemuslomakkeella.

IP-kerho-/koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Iltapäiväkerhosijaisuuksiin voit tarjoutua jättämällä hakemuksen sijaisuuksiin. Koulujen yhteydessä olevia kerhoja on Joensuussa kuusi yksikköä.

 

Rikosrekisteriote

Pyydämme, että lyhytaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin hakevat henkilöt varautuvat esittämään rikosrekisteriotteen siinä vaiheessa, kun työ- ja virkasuhteen kesto tai niiden yhteenlaskettu kesto vuoden aikana ylittää yhteensä kolme kuukautta Joensuun kaupunkiin sellaisissa tehtävissä, joita kyseessä oleva menettely koskee. Vuodella ei tarkoiteta kalenterivuotta, vaan aika lasketaan ensimmäisen työ- tai virkasuhteen alkamisesta eteenpäin. Rikostaustaote ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki, sijaisuudet ja avoin haku

Rantakatu 20, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute