Joensuun kaupunki, sijaisuudet

Voit tehdä meillä sijaisuuksia mm. varhaiskasvatuksessa, kouluilla tai iltapäiväkerhoissa. Lue alta lisää ja jätä hakemus!

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Joensuun kaupungin varhaiskasvatuksessa, voit jättää hakemuksen sijaisuuksiin. Kun olet tehnyt hakemuksen, varaa aika haastattelua varten päiväkodin johtaja Mia Gröhniltä p.050 913 2957 , Anne Pölöseltä p.050 437 2175 tai Sari Kurjelta p.050 374 1117. Haastattelun jälkeen pääset päivittämään käytettävyyskalenteriasi osoitteessa: https://jns.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_L Kalenterin päivittäminen (= lisää vapaus) on välttämätöntä, koska muuten sijaispyynnöt eivät Sinulle tule.

Kun tulet haastatteluun, ota mukaan opinto- ja työtodistuksesi sekä rikosrekisteriote, jos sinulla sellainen jo on (6kk sisällä päivätty). Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Opetuksen sijaisuudet

Koulutuspalvelujen määräaikaisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin (opettajat) voit tarjoutua koulutuspalvelujen omalla hakemuslomakkeella.

IP-kerho-/koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Iltapäiväkerhosijaisuuksiin voit tarjoutua jättämällä hakemuksen sijaisuuksiin. Koulujen yhteydessä olevia kerhoja on Joensuussa kuusi yksikköä.

 

Rikosrekisteriote

Pyydämme, että lyhytaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin hakevat henkilöt varautuvat esittämään rikosrekisteriotteen siinä vaiheessa, kun työ- ja virkasuhteen kesto tai niiden yhteenlaskettu kesto vuoden aikana ylittää yhteensä kolme kuukautta Joensuun kaupunkiin sellaisissa tehtävissä, joita kyseessä oleva menettely koskee. Vuodella ei tarkoiteta kalenterivuotta, vaan aika lasketaan ensimmäisen työ- tai virkasuhteen alkamisesta eteenpäin. Rikostaustaote ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

Joensuun kaupunki, sijaisuudet ja avoin haku

Rantakatu 20, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute