Pikkukivenpolku 2 sisältö

Karhunmäen asuinalueen rakentuminen jatkuu nyt luovutettavalla pientalotontilla osoitteessa Pikkukivenpolku 2. Tontin pinta-ala ja rakennusoikeus mahdollistaa isomman vapaarahoitteisen yhtiömuotoisen kokonaisuuden toteuttamisen.

Karhunmäki on lapsiperheiden suosiossa oleva vetovoimainen asuinalue Joensuussa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupunkikeskustasta etelään. Alueella on kaksi päiväkotia, alakoulu ja lähiliikuntapaikka.  Muut palvelut ovat lähimmillään Reijolassa, Hukanhaudalla ja Niinivaaralla. Kauppa on toistaiseksi parin kilometrin päässä. Alue tarjoaa hyvät ulkoilumaastot, josta pääsee ylikulkusillan kautta kätevästi Repokalliolle. Myös koirapuisto löytyy. Kaupungin palveluihin pääsee helposti erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien avulla tai vaikkapa polkupyörällä.  

 

Tarjolla olevalle tontille voi toteuttaa asumista kahteen kerrokseen. Tällä jo kunnallistekniikan piirissä olevalla 6513 m² suuruisella tontilla on rakennusoikeutta 1954 k-m². Tontille on rakennettava kahden vuoden kuluessa kaupan allekirjoittamisesta asemakaavan ja rakennusjärjestyksen mukaiset rakennukset siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi suorittaa käyttöönottokatselmuksen. Alueelle tulee toteuttaa laadukasta asuntorakentamista, joka istuu Karhunmäen jo olemassa olevaan ilmeeseen. Tätä tonttia ei ole tarkoitettu palveluasumiseen.

 

Tonttihaku käynnissä 24.3.2022 klo 15 saakka.

 

Kilpailuohjelmaan voit tutustua tarkemmin tästä.

 

Tarkemmat tiedot tontista

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
Asiakirjat
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Pikkukivenpolku 2 tiedot

   

  Osoite: Pikkukivenpolku 2
  Kiinteistötunnus: 167-24-81-13
  Kaavamerkintä: AP (Asuinpientalojen korttelialue)
  Pinta-ala: 6513 m²
  Rakennusoikeus: 1954 k-m²
  Pohjahinta: 351 000 

  Google maps, Pikkukivenpolku 2

  Pikkukivenpolku 2, Joensuu

  Sivu arviointi ja palaute