Mehtimäki LIVE avaa Joensuun kesän

Mehtimäki LIVE

Nuorilta nuorille

Mehtimäki LIVE on Joensuun mailan ja Joensuun nuorisovaltuuston yhteistyössä järjestämä päiväfestari. Tapahtuma järjestetään lauantaina 4.6.2022 klo 15–23 Joensuun Bolt-stadionilla. 

Mehtimäki LIVE-tapahtumassa esiintymässä ovat: SANNI, Younghearted, Spekti, Ida Paul & Kalle Lindroth sekä Stagelippu-kilpailun voittaja J-Uho.

Pesäpallostadion on tapahtuman aikana jaettu kahteen osaan, toinen puoli on K18, toinen puoli on ikärajaton ja päihteetön. 

Tapahtumaan ei ole sallittua tuoda omia eväitä tai juomia. Tapahtumapaikalta löytyy vesipiste. 

Tapahtumaan saa lippuja Ticketmasterista ja nuorisovaltuusto jakaa ilmaisia lippuja joensuulaisille nuorille. 

Joensuulainen 13-18 -vuotias nuori, saat rannekkeesi myös Bolt-stadionilta tapahtumapäivänä 4.6. klo 12 alkaen. Siellä nähdään!

Tapahtuman sivuille

Aikataulu

15.00 Ovet avautuvat
15.30 J-Uho
16.45 Ida Paul & Kalle Lindroth
18.30 Younghearted
20.15 Spekti
22.00 SANNI

Mehtimäki LIVE – Ilmaislippuja nuorille

Jaossa ilmaislippuja nuorille

Joensuun nuorisovaltuusto tarjoaa joensuulaisille 13–18-vuotiaille nuorille 1 500 ilmaista lippua tapahtumaan. Ennakkolippujen jako on päättynyt. Katso alta, miten voit vielä saada lipun tapahtumapäivänä!

Liput ovat päihteettömälle s-alueelle.

Näin saat rannekkeen!

Rannekkeita saa tapahtumapäivänä 4.6. paikan päältä klo 12 alkaen ilman ennakko ilmoittautumista.

 

Olen varannut lipun ennakkoon

Jos olet ilmoittautunut ennakkoon, niin sinulle on varattu ranneke. Kirjautumalla etukäteen omaan nuorisokorttiin älypuhelimella nopeutat toimintaa. Jos sinulla ei ole puhelinta tai kirjautuminen ei onnistu, saat rannekkeen nimelläsi. Toivomme että, otat mukaasi jonkin henkilötodistuksen esim. kelakortti, kirjastokortti tms.. Noudathan rannekkeen ennen klo 18, tämän jälkeen jaamme hakemattomat rannekkeet paikan päällä ilman ennakko ilmoittautumista.  

 

Keksin vasta nyt, että haluan päästä mukaan!

Rannekkeita saa tapahtumapäivänä 4.6. paikan päältä klo 12 alkaen. Silloin jaetaan ennakkoon varaamattomat liput nopeimmille.

Mehtimäki LIVE - Bussikuljetukset

Bussikuljetukset maaseutualueilta

Bussikuljetukset on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Mehtimäki LIVE - Stagelippu

Stagelippu-kilpailu

Illan ensimmäinen esiintyjä valittiin nuorisovaltuuston järjestämässä Stagelippu-kilpailussa. Kisaan osallistui 11 joensuulaista bändiä tai artistia, joista neljä valittiiin finaaliin. Kerubissa järjestetyssä finaalissa esiintyivät Inka Mustonen, Teemu Suihko, J-UHO ja Chamber Door.

Voittaja valittiin yleisöäänestyksen ja raadin antamien äänien perusteella. Raatiin kuului edustus nuorisovaltuustosta, Joensuun mailasta ja Kerubista sekä Youth Card -hankekumppaneita Saksasta, Portugalista sekä Tšekeistä.

Kilpailun voitti räppäri J-Uho. 

Katso finalistien esitykset