Mehtimäki LIVE avaa Joensuun kesän

Mehtimäki LIVE

Nuorilta nuorille

Mehtimäki LIVE on Joensuun mailan ja Joensuun nuorisovaltuuston yhteistyössä järjestämä päiväfestari. Tapahtuma järjestetään lauantaina 4.6.2022 klo 15–23 Joensuun Bolt-stadionilla. 

Mehtimäki LIVE-tapahtumassa esiintymässä ovat: SANNI, Younghearted, Spekti, Ida Paul & Kalle Lindroth sekä Stagelippu-kilpailun voittaja J-Uho.

Pesäpallostadion on tapahtuman aikana jaettu kahteen osaan, toinen puoli on K18, toinen puoli on ikärajaton ja päihteetön. 

Tapahtumaan ei ole sallittua tuoda omia eväitä tai juomia. Tapahtumapaikalta löytyy vesipiste. 

Tapahtumaan saa lippuja Ticketmasterista ja nuorisovaltuusto jakaa ilmaisia lippuja joensuulaisille nuorille. 

Tapahtuman sivuille

Aikataulu

15.00 Ovet avautuvat
15.30 J-Uho
16.45 Ida Paul & Kalle Lindroth
18.30 Younghearted
20.15 Spekti
22.00 SANNI

Mehtimäki LIVE – Ilmaislippuja nuorille

Jaossa ilmaislippuja nuorille

Joensuun nuorisovaltuusto tarjoaa joensuulaisille 13–18-vuotiaille nuorille 1 500 ilmaista lippua tapahtumaan. Lipun voi varata Nuorten Joensuun verkkosivujen tai Youth Card -sovelluksen kautta.

Ilmoittautumalla saat oikeuden rannekkeeseen. Ranneke tulee hakea ennakkoon 30.5.–4.6.2022. Liput ovat permantolippuja.

Rannekkeen vaihtopisteet ja tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin tekstiviestillä ja tällä sivulla.

Mehtimäki LIVE - Bussikuljetukset

Bussikuljetukset maaseutualueilta

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut järjestävät ilmaiset bussikuljetukset tapahtumaan Eno-Uimaharjusta, Hammaslahti-Reijolasta sekä Kiihtelysvaarasta, Tuupovaarasta ja Heinävaarasta. Kuljetuksiin tulee erillinen ilmoittautuminen. Tästä infotaan lisää myöhemmin osoitteessa nuortenjoensuu.fi

Mehtimäki LIVE - Stagelippu

Stagelippu-kilpailu

Illan ensimmäinen esiintyjä valittiin nuorisovaltuuston järjestämässä Stagelippu-kilpailussa. Kisaan osallistui 11 joensuulaista bändiä tai artistia, joista neljä valittiiin finaaliin. Kerubissa järjestetyssä finaalissa esiintyivät Inka Mustonen, Teemu Suihko, J-UHO ja Chamber Door.

Voittaja valittiin yleisöäänestyksen ja raadin antamien äänien perusteella. Raatiin kuului edustus nuorisovaltuustosta, Joensuun mailasta ja Kerubista sekä Youth Card -hankekumppaneita Saksasta, Portugalista sekä Tšekeistä.

Kilpailun voitti räppäri J-Uho. 

Katso finalistien esitykset