Lastenkulttuuri Joensuussa

Lapsille on Joensuussa tarjolla runsaasti tekemistä ja kokemista. Kaupungissa järjestetään lastentapahtumia ympäri vuoden. Niiden lisäksi peruskoululaiset pääsevät tutustumaan monipuolisesti taiteen eri lajeihin Kulttuurin virta -kulttuuripolun kautta.

Joensuussa lapsiperheet pääsevät nauttimaan kulttuurista niin teatterin, musiikin, satutuntien kuin monien muidenkin tapahtumien ja kohtaamispaikkojen kautta. 

Joensuun tapahtumakalenteri kokoaa alleen lukuisten eri toimijoiden tapahtumia aivan kaiken ikäisille ja monenlaisesta kiinnostuneille. Tapahtumakalenteriin tapahtumia pystyvät lisäämään niiden järjestäjät itse. Tapahtumien joukosta lapsille ja nuorille suunnatut tapahtumat löytyvät lapset ja nuoret-kategorian alta.

Lapsille suunnattuja tapahtumia myös Lasten Joensuun Facebook-sivuilta. Muksujen maakunta kerää yhteen lastentapahtumia ympäri Pohjois-Karjalaa.

Joensuun Lastenkulttuurikeskus toteuttaa Joensuussa sekä maakunnassa Kulttuurin virta -kulttuuripolkua, joka tuo kulttuurin jokaisen peruskoululaisen saataville. Voit lukea lisää lastenkulttuurikeskuksen toiminnasta sen omilta sivuilta.

 

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute

Lasten joensuu Facebookissa