Carelicum

Carelicum on monipuolinen palvelupiste keskustassa, torin laidalla. Voit ostaa lippuja tapahtumiin sekä saat neuvontaa joukkoliikenteestä ja lataat Waltti-matkakortin. Joensuun kaupungin ja Siun soten laskut voi maksaa palvelupisteessä ilman palvelumaksua. Samassa rakennuksessa sijaitsee Pohjois-Karjalan museo Hilma ja museon lastenmaailma Mukulakatu sekä kahvila-ravintola Lumme.
Carelicumin asiakaspalvelupiste palvelee väliaikaisesti kaupungintalolla teatterin lipunmyyntiaulassa (Rantakatu 20) seuraavasti: ma–pe klo 10–16
la–su SULJETTU. Asiakkaita pyydetään asioimaan ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse. Lisätietoja: www.joensuu.fi

Lipunmyynti

Joensuun kaupunginteatterin ja kaupunginorkesterin kevätkauden tapahtumat on peruttu ja lippuja voi palauttaa Carelicumiin 29.5.2020 saakka. Orkesterin lippuja voi palauttaa myös sähköisesti täyttämällä linkin takaa löytyvän lomakkeen. Tiketin kautta myytyjä tapahtumalippuja voi palauttaa sähköisesti osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja. Ticketmasterin lippuja voi palauttaa sähköisesti osoitteessa: www.ticketmaster.fi.

Carelicumin palvelutiskillä välitämme muun muassa seuraavien tahojen lippuja:

Lipunmyynnissä käyvät maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä Joensuun kaupunginorkesterin, kaupunginteatterin ja Ticketmasterin lahjakortit. Tarkista työsuhde-etujen (smartum, e-passi jne.) hyväksyminen ennen maksutapahtumaa.

Joukkoliikenne

Carelicumin palveluihin kuuluvat myös Joensuun seudun joukkoliikenteen (Jojo) ja ELY-keskuksen joukkoliikenteen Waltti-matkakorttien myynti ja lataus sekä näihin liikenteisiin liittyvä aikatauluneuvonta. Joukkoliikenteen sähköinen reittiopas löytyy osoitteesta joensuu.digitransit.fi. Waltti-korttien online-latauksen löydät osoitteesta kauppa.waltti.fi. Koronaviruksen vaikutukset joukkoliikennepalveluihin löydät osoitteesta jojo.joensuu.fi.

Waltti-kortteja ei voi ladata lauantaisin tai sunnuntaisin.

Kassapalvelut

Kassalle voit maksaa Joensuun kaupungin ja SiunSoten laskut ilman palvelumaksua. Otamme vastaan esimerkiksi päivähoito-, terveyskeskus- ja vesilaskut, sekä Joensuun Ellin vuokrat ja pysäköintivirhemaksut.

Carelicum ja Pohjois-Karjalan museo ovat suljettuna seuraavina vuoden 2020 juhlapyhinä

  • ke 1.1. Uuden vuoden päivä

  • ma 6.1. Loppiainen

  • pe 10.4. – ma 13.4. Pääsiäinen

  • pe 1.5. Vappu

  • to 21.5. Helatorstai

  • pe 19.6. – su 21.6. Juhannus

  • su 1.11. Pyhäinpäivä

  • su 6.12. Itsenäisyyspäivä

  • to 24.12.-26.12. Joulu

HUOM! Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti Pohjois-Karjalan museo Hilma ja Mukulakatu ovat suljettuna toistaiseksi. Myös kaikki Carelicumin kevään yleisötapahtumat perutaan.

AUKIOLOAJAT

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti

HUOM! Palvelemme toistaiseksi kaupungintalolla teatterin lipunmyyntiaulassa (Rantakatu 20) seuraavasti:

ma–pe klo 10–16
la–su SULJETTU

Puhelinpalvelumme on avoinna ma–pe klo 10–12

Puh. 013 267 5222
carelicum.palvelut@joensuu.fi

Päivystävä vahtimestari Carelicum

Puh. 013 333 5384
Puh. 050 528 0713
carelicum.vahtimestarit@joensuu.fi

Pohjois-Karjalan museo ja lastenmaailma Mukulakatu

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti Pohjois-Karjalan museo Hilma ja Mukulakatu ovat suljettu toistaiseksi. Myös kaikki kevään yleisötapahtumat perutaan.

ma–ti ja to–su klo 10–16
ke klo 10–19

Puh. 050 520 2762
pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi

Kahvila-Ravintola Lumme

Suljettu toistaiseksi 21.3.2020 alkaen.

ma-pe 8–16
la 10–15
su suljettu

Puh. 050 407 4701
myynti@ravintolalumme.fi

www.ravintolalumme.fi

 

Carelicum, osoite

Koskikatu 5, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute