Kysy kaavoista, sivun otsikko

Kysy kaavoista

Kysy kaavoista

Kysy nähtävillä olevista kaavoista tällä sivulla. Kutakin kaavaa koskeva keskustelukenttä on avoinna kaavan nähtävillä pidon ajan. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nähtävillä pidon jälkeen keskustelu suljetaan.

Lähetä mielipiteesi meille sähköpostilla tai postitse, jos haluat vaikuttaa kaavan sisältöön:

Keskustelualueet

angle-left Takaisin

Rantakatu 31 (konservatorio)

Natalia Musikka, Joensuun kaupunki, muokattu 2 Kuukautta sitten.

Rantakatu 31 (konservatorio)

Youngling Viestejä: 8 Liittymispäivä: 1.2.2019 Viimeisimmät viestit
Keskustelu on avoinna 21.6.2021 asti
K
Anonyymi, muokattu 1 Kuukausi sitten.

RE: Rantakatu 31 (konservatorio)

Nyt kun näyttää purku vääjäämättä tulevan, mikä on sääli ettei vanhaan Joensuuta haluta säilyttää. Niin elkää antako mitään korkeaa rakennusta siihen rakentaa. Vieressä on matalampia rakennuksia niin näyttää todella tökeröltä kun ovat vierekkäin.
Natalia Musikka, Joensuun kaupunki, muokattu 1 Kuukausi sitten.

RE: Rantakatu 31 (konservatorio)

Youngling Viestejä: 8 Liittymispäivä: 1.2.2019 Viimeisimmät viestit
Hei,

Kaavamuutos on vasta alkuvaiheessa ja tarkoituksena on tutkia erilaisia vaihtoehtoja rakennuksen tulevaisuudesta. Emme siis tässä vaiheessa osaa sanoa mikä on rakennuksen tulevaisuus. Yksi vaihtoehto on tosiaan purku ja paikalle uudisrakentaminen, mutta asiasta ei ole vielä varmuutta. Kaupunki pyrkii tekemään tarvittavia selvityksiä rakennuksen kunnosta ja soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin asemakaavatyön pohjaksi. Rakennuksen sijainti asettaa kaavoitukselle haasteita ja mikäli rakennuksen purkuun ja uuteen rakentamiseen päädytään, paikalle on rakennettava korkealaatuinen rakennus.

Kaavamuutosta ohjaa vuonna 2012 hyväksytty Joensuun keskustan osayleiskaava, jonka mukaan alueelle on mahdollista rakentaa 4-6-kerroksinen rakennus. Tämän asemakaavan yhteydessä olisi tutkittava mikä on alueelle sopivin kerrosluku.

Voit antaa mielipiteen kaavan OAS-vaiheesta esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@joensuu.fi 21.6.2021 mennessä. Luonnosvaiheessa on uudelleen mahdollista antaa palautetta, joten kannattaa seurata kaavan etenemistä tällä sivulla.

Sivu arviointi ja palaute