Tontit, Kettuvaarantie 28

Kettuvaarantie 28

Tulevat tonttikilpailutukset – Kettuvaarantie 28

Karsikon vanha kirjasto sijaitsee osoitteessa Kettuvaarantie 28.  

Karsikossa on tarjolla vanhan kirjastorakennus tontteineen. Rakennus on suojeltu. 

Rakennus on rakennettu vuonna 1892 ja sitä on peruskorjattu 1980-luvulla.  Rakennuksesta on tehty kuntoarvio, joka löytyy esitetyistä materiaaleista tältä sivustolta. 

 

Alueelle on tehty asemakaavamuutos, joka on hyväksytty ja saanut lainvoiman vuonna 2019. Tontti 167-14-1437-32 on asemakaavassa osoitettu kaava merkinnällä PL-1, lähipalvelu - ja asuinrakennusten korttelialue. 

Tontin pinta-ala on 4181 m² ja rakennusoikeutta tontilla on yhteensä 1254 k-m². Rakennusoikeudesta suojellun rakennuksen osuus on 416 k-m² ja uudisrakentamista tontille on mahdollista toteuttaa noin 838 k-m².  

 

Rakennuksen myynti sisältyy hyväksytyn Joensuun kaupungin vuoden 2022 talousarvion tilakeskuksen toimitilatoimenpiteisiin. 

 

Kohde on ollut kertaalleen tarjouskilpailun kautta luovutettavana, mutta ostajaa kokonaisuudelle ei vielä ole löytynyt! Mikäli kohde kiinnostaa, pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse maaomaisuus@joensuu.fi osoitteeseen. 

 

 

 

 

Katso valokuvia rakennuksen sisätiloista tästä linkistä.

Joensuun kaupunki järjestää halukkaille mahdollisuuden käydä tutustumassa kohteeseen paikan päällä. Halukkaiden tulee sopia käynnin ajankohta sähköpostitse osoitteeseen maaomaisuus@joensuu.fi.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Sivu arviointi ja palaute