Joukkoliikenne

Joensuuhun on hyvät yhteydet junalla, lentokoneella ja linja-autolla. Joensuun seudullinen joukkoliikenne eli JOJO kattaa Joensuun kaupungin sekä Kontiolahden ja Liperin kunnat. Joensuun sisäisessä liikenteessä on myös kutsusta toimivaa asiointi- ja palveluliikennettä, joka toimii mahdollisuuksien mukaan myös ovelta ovelle palveluna.

Joensuun seudun joukkoliikenteellä JOJOlla on omat nettisivut www.jojo.joensuu.fi

Rautatieasema

Joensuun rautatieasemalla ei ole enää lipunmyyntiä. Matkustajille on rautatieasemarakennuksessa odotustilat ja maksullinen WC. VR Raideliikenne www.vr.fi

Linja-autoasema

Joensuun linja-autoasemarakennus on purettu asemanseudun rakentamisen yhteydessä. Laiturialue on käytössä kesään 2019 asti. Matkustajien odotustilat ja maksullinen WC löytyvät 300 metrin päästä rautatieasemarakennuksen odotustiloista.

Kaukoliikenteen bussit ajavat linja-autoasemalta lähdettyään keskustan kautta. Lähtöpysäkki Kauppatori L ja tulopysäkki Kauppatori I sijaitsevat Koskikadulla Kauppatorin kohdalla.

Kaukoliikenteen aikatauluhakupalvelu www.matkahuolto.fi

Matkahuollon toimipistehaku www.matkahuolto.fi/toimipisteet

Lentoasema

Joensuun lentoaseman ja keskustan välillä liikennöi JOJO-liikenteen linja 6. Lisätietoja Joensuun lentoasemasta löydät Finavian kotisivuilta

 

 

YHTEYSTIEDOT

Rautatieasema
Itäranta 12, Joensuu

Linja-autoasema
Itänranta 6, Joensuu

Lentoasema
Lentoasemantie 30, Liperi

Joukkoliikenne, google maps

Itäranta 12, Joensuu
Rautatieasema

Sivu arviointi ja palaute