Joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO

Joensuun seudullinen joukkoliikenne eli JOJO kattaa Joensuun kaupungin sekä Kontiolahden ja Liperin kunnat. Joensuun sisäisessä liikenteessä on myös kutsusta toimivaa asiointi- ja palveluliikennettä, joka toimii mahdollisuuksien mukaan myös ovelta ovelle palveluna.

Joensuun seudun joukkoliikenteellä JOJOlla on omat nettisivut https://jojo.joensuu.fi/

Rautatieasema

Joensuun rautatieaseman osoite on Itäranta 12.

Joensuun rautatieasemalla ei ole lipunmyyntiä. Matkustajille on rautatieasemarakennuksessa odotustilat ja maksullinen WC. VR Raideliikenne www.vr.fi

Linja-autoasema

Joensuun linja-autoaseman osoite on Itäranta 6.

Joensuun asemanseutua uudistetaan. Osa uudesta joukkoliikennekadusta, Asemankaaresta otetaan käyttöön 16.9.2019. Samalla kaukoliikenteen bussien laiturit siirtyvät Asemankaarelle.

Joensuun linja-autoasemarakennus on purettu asemanseudun rakentamisen yhteydessä. Matkustajien odotustilat ja maksullinen WC löytyvät tällä hetkellä 300 metrin päästä rautatieasemarakennuksen odotustiloista.

Kaukoliikenteen bussit ajavat linja-autoasemalta lähdettyään keskustan kautta. Lähtöpysäkki Kauppatori L ja tulopysäkki Kauppatori I sijaitsevat Koskikadulla Kauppatorin kohdalla.

Kaukoliikenteen aikatauluhakupalvelu www.matkahuolto.fi

Matkahuollon toimipistehaku www.matkahuolto.fi/toimipisteet

Lentoasema

Joensuun lentoaseman osoite on Lentoasemantie 30.

Joensuun lentoaseman ja keskustan välillä liikennöi JOJO-liikenteen linja 6. Lisätietoja Joensuun lentoasemasta löydät Finavian kotisivuilta.

Yhteiskäyttöpyörät

Joensuussa on otettu käyttöön Easybike-yhteiskäyttöpyörät. Vuokrapyöriä on yhteensä 87 ja ne on sijoiteltu ympäri kaupunkia 16 eri Easybike-pyöräpysäkille. Pyörän käyttöönotto vaatii ilmaisen Easybike-sovelluksen laataamisen iOS- tai Android-matkapuhelimeen sekä rekisteröitymisen palveluun. Joensuun pyöräjärjestelmä on kokeiluluonteinen ja se on käytettävissä loppuvuoteen 2019.

Lue lisää pyörien vuokraamisesta easybike.fi.

 

 

YHTEYSTIEDOT

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO
www.jojo.joensuu.fi

Rautatieasema
Itäranta 12, Joensuu

Linja-autoasema
Itänranta 6, Joensuu

Lentoasema
Lentoasemantie 30, Liperi

Joukkoliikenne, google maps

Itäranta 12, Joensuu
Rautatieasema

Sivu arviointi ja palaute