Joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO

Joensuun seudullinen joukkoliikenne eli JOJO kattaa Joensuun kaupungin sekä Kontiolahden ja Liperin kunnat. Joensuun sisäisessä liikenteessä on myös kutsusta toimivaa asiointi- ja palveluliikennettä, joka toimii mahdollisuuksien mukaan myös ovelta ovelle palveluna.

Joensuun seudun joukkoliikenteellä JOJOlla on omat nettisivut https://jojo.joensuu.fi/

Rautatieasema

Joensuun rautatieaseman osoite on Itäranta 12.

Joensuun rautatieasemalla on lippuautomaatti. Matkustajille on linja-autoaseman kanssa yhteiset odotustilat ja maksullinen WC Asemaparkin alakerrassa, osoitteessa Asemankaari 9. Lisätietoja: Joensuu rautatieasema - VR

Linja-autoasema

Kaukoliikenteen bussien lähtölaiturit sijaitsevat rautatieaseman vieressä Asemankaarella.

Matkustajien odotustilat ja maksullinen WC löytyvät Asemaparkin alakerrasta. Odotustila on avoinna joka päivä klo 5:30-23:30. Myös saattoliikenteen pysäköintipaikat sekä taksiasema sijaitsevat Asemaparkissa, osoitteessa Asemankaari 9, kartta Asemanseudun liikennejärjestelyt.

Kaukoliikenteen bussit ajavat linja-autoasemalta lähdettyään keskustan kautta. Lähtöpysäkki Kauppatori L (länteen) ja tulopysäkki Kauppatori I (itään) sijaitsevat Koskikadulla Kauppatorin kohdalla.

Kaukoliikenteen aikatauluhakupalvelu www.matkahuolto.fi

Matkahuollon toimipistehaku www.matkahuolto.fi/toimipisteet

Lentoasema

Joensuun lentoaseman osoite on Lentoasemantie 30.

Joensuun lentoaseman ja keskustan välillä liikennöi JOJO-liikenteen linja 6, joka liikennöi Joensuu-Helsinki-Joensuu -välin lentoaikataulujen mukaan. Bussi lentoasemalle lähtee Asemankaarelta laiturilta 1. Lisätietoja Joensuun lentoasemasta löydät Finavian kotisivuilta.

YHTEYSTIEDOT

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO
https://jojo.joensuu.fi/

Rautatieasema
Itäranta 12, Joensuu

Linja-autoasema
Asemankaari 9, Joensuu

Lentoasema
Lentoasemantie 30, Liperi

Joukkoliikenne, google maps

Itäranta 12, Joensuu
Rautatieasema

Sivu arviointi ja palaute