Liikunta – Joensuu Areena

Joensuu Areena tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ainutlaatuiset tilat. Messut, kokoukset, konsertit ja urheilutapahtumat – monitoimihalli muuntautuu tilaisuuden vaatimusten mukaisesti juhlasalista urheiluareenaksi.

Joensuu Areenassa on erinomaiset harjoitus- ja kilpailuolosuhteet usealle eri palloilu- ja sisäurheilulajille. Samanaikaisesti hallissa voi olla lähes kymmenen eri lajin harrastajaa. Vuodenaikojen ja tapahtumavarausten mukaan kenttäpintoja voidaan muuntaa lajivaatimusten mukaisesti, siirrettävä parketti ja tekonurmi antavat mahdollisuudet kansallisten ja kansainvälistenkin otteluiden sekä tapahtumien järjestämiseen.

Myös yksittäiskäyttäjä pääsee liikkumaan hyvissä olosuhteissa. Ostamalla kertalipun pääset käyttämään kaikkia kenttätiloja (poislukien kiipeilyseinä), kun niissä ei ole ennakkoon varattua vuoroa.

Suomen suurin puurakennus tarjoaa erinomaiset puitteet mitä monipuolisimmille tapahtumille. Muunneltavat tilat palvelevat niin seminaareissa, kokouksissa kuin megaluokan konserteissa. Saman katon alle voidaan sovittaa päiväluennot, ruokailut ja iltajuhlallisuudet. Lähes hehtaarin suuruinen kenttäalue jakautuu myös toimivaksi messualueeksi.

Areena on avoinna vain vuorovarausten mukaisesti. Liikuntapalveluiden vaikuttavat korona-rajoitukset löydät osoitteesta https://www.joensuu.fi/korona/muutokset-palveluihin.

 

Liikunta – Joensuu Areena, Urheilu- ja liikuntakäyttö

Urheilu- ja liikuntakäyttö sekä oheispalvelut

Liikunta – Joensuu Areena, Tapahtumat

Tapahtumat

Liikunta – Areena english

Brief In English

Liikunta areena kalenteri

Areenan tapahtumakalenteri
 

YHTEYSTIEDOT

Joensuu Areena osoite Google Maps

Mehtimäenaukio 2, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute