Joensuun grafiikanpaja jo vuodesta 1992

Joensuun kaupungin kulttuuripalvelujen grafiikanpaja toimii Suvantosillan kupeessa Penttilän portilla lähellä kaupungin keskustaa.

Pajassa on tilat ja välineistö syväpainoa, kohopainoa, laakapainoa ja silkkipainoa varten sekä pimiö. Pajalla työskentelyn edellytyksenä on aina käytettävän tekniikan hyvä hallinta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja muut käyttäjät huomioon ottavaan vuorovaikutukseen.

Pajaa vuokrataan ammattitaidegraafikoille, itsenäiseen työskentelyyn pystyville harrastajille ja ohjattuun kurssitoimintaan vuodeksi tai lyhyemmäksi periodiksi kerrallaan. Pajalla voi työskennellä ympäri vuorokauden.

Kulttuuripalvelut tekee tiivistä yhteistyötä Joensuun Taiteilijaseura ry:n kanssa ja yhdistys vastaa pajan käytännön ylläpidosta.

Joensuun grafiikanpaja 30 vuotta

14.11.-3.12. Alkupaloja grafiikanpajalta näyttely Carelicumin aulatilassa.

  • Juhlavuottaan viettävän Joensuun grafiikanpajan arkistoista esille on tuotu 10 eri grafiikan tekniikoin toteutettua teosta grafiikanpajalla työskennelleiltä taiteilijoilta. Lisää arkistojen helmiä tulossa esiin ensi vuonna järjestettävässä laajemmassa näyttelyssä..

29.11. Avoimet ovet klo 12-15 Joensuu-päivänä

  • Olet tervetullut tutustumaan tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan viettävän Joensuun grafiikanpajan toimintaan avointen ovien tapahtumaan klo 12-15 välillä. Grafiikanpajan avointen ovien aikana mahdollisuus painaa joulukortti itselle tai ilahduttamaan ikäihmisiä. Tapahtumassa kahvitarjoilu!

9.12. Painamisen yö

Grafiikan paja, linkit alasivuille

Grafiikan paja tarina

Tarina

Yhteystiedot


Pajan hoitaja päivystää pajalla maanantaisin kello 13–16

grafiikanpaja@joensuu.fi

Grafiikan paja, Google-kartta

Jokikatu 4, Joensuu

Grafiikan paja facebook

Sivu arviointi ja palaute