Joensuun grafiikan paja jo vuodesta 1992

Joensuun kaupungin kulttuuripalvelujen grafiikan paja toimii Suvantosillan kupeessa Penttilän portilla lähellä kaupungin keskustaa.

Pajassa on tilat ja välineistö syväpainoa, kohopainoa, laakapainoa ja silkkipainoa varten sekä pimiö. Pajalla työskentelyn edellytyksenä on aina käytettävän tekniikan hyvä hallinta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja muut käyttäjät huomioon ottavaan vuorovaikutukseen.

Pajaa vuokrataan ammattitaidegraafikoille, itsenäiseen työskentelyyn pystyville harrastajille ja ohjattuun kurssitoimintaan vuodeksi tai lyhyemmäksi periodiksi kerrallaan. Pajalla voi työskennellä ympäri vuorokauden.

Kulttuuripalvelut tekee tiivistä yhteistyötä Joensuun Taiteilijaseura ry:n kanssa ja yhdistys vastaa pajan käytännön ylläpidosta.

Grafiikan paja on suljettu 25.3.–13.4.2020 osana Joensuun kaupungin toimenpiteitä koronavirusepidemian rajaamiseksi. Muutokset ovat mahdollisia.

Kiinnioloaikana pajan käyttö on kielletty. Mikäli käyttäjäsopimuksesi on voimassa tänä aikana, tulet saamaan kaupungin kulttuuripalveluilta sähköpostia asiasta. Voit käydä tarvittaessa noutamassa tavaroitasi pajalta omalla avaimellasi.

Pajan päivystäjä on paikalla maanantaisin klo 14–16.

 

Grafiikan paja, linkit alasivuille

Grafiikan paja tarina

Tarina

Yhteystiedot


Pajan hoitaja päivystää pajalla maanantaisin kello 14–16

grafiikanpaja@jns.fi

Grafiikan paja osoite

Jokikatu 4, Joensuu

Grafiikan paja facebook

Sivu arviointi ja palaute