Sisältöjulkaisija

angle-left Rantakylässä joulun alla ilmainen rap-tapahtuma lapsille ja nuorille

Rantakylässä joulun alla ilmainen rap-tapahtuma lapsille ja nuorille

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut järjestää joulua edeltävänä torstaina 22. joulukuuta ilmaisen tapahtuman lapsille ja nuorille. BobRap vol.2212 -tapahtumassa esiintyvät muun muassa joensuulaiset rap-artistit J-Uho, MC Sige & Da Hanski ja Pure.

Teini-ikäisestä lähtien räpännyt J-Uho voitti keväällä nuorisovaltuuston Stagelippu-kilpailun ja pääsi esiintymään Sannin ja Spektin kanssa. J-Uhon esikoisalbumi Raplogia julkaistiin vuonna 2021.

Hurjista freestyle-taidoistaan tunnettu Pure edustaa Joensuun rapskenen kirkkainta kärkeä. Pure on niittänyt mainetta myös Joensuun Helppo hengittää -kappaleen tekijänä. Kuuntele kappale täällä.

Pitkän linjan tekijöihin kuuluvan kaksikon MC Sige & Da Hanskin viides julkaisu Sisälle Sun Päähän EP taas ilmestyi sopivasti perjantaina 2. joulukuuta.

Joensuulaisräppäreiden lisäksi tapahtumassa esiintyvät VVV sekä All Ex & P-R-Y. Tapahtumassa on myös kilpailuja ja kasvomaalausta.

BobRap vol.2212 järjestetään 22.12. klo 18.00–23.30 Pataluodon koulun liikuntasalissa (Pataluodonkatu 2). Tapahtuma on päihteetön ja maksuton.