Konsa, Musiikkiopisto,Naistoimikunta, sivun otsikko

Joensuun konservatorion tuki ry

Joensuun konservatorion tuki ry

Tule mukaan tukemaan lasten ja nuorten musiikkiharrastusta!

🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊

Joensuun konservatorion tuki ry on sitoutumaton yhdistys. Toiminnan tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten musiikkiharrastusta jakamalla stipendejä ja avustuksia opiskelijoille sekä avustuksia konservatorion orkestereiden ja pienryhmien toimintaan.

Yhdistys kerää varoja toimimalla ovihenkilöinä Joensuun kaupunginorkesterin konserteissa sekä järjestämällä kahvituksia konservatoriolla pidettäviin konsertteihin sekä muihin tapahtumiin.

Voinko tulla mukaan?

Jos pidät lapsista, nuorista ja musiikista ja haluat tehdä vapaaehtoistyötä, tule mukaan toimintaamme. Yhdistyksemme jäsenmaksu on 10 € / vuosi.

Ovihenkilötoiminta

Aina kun olet ovihenkilönä tarkastamassa pääsylippuja, pääset osallistumaan ilmaiseksi ko. konserttiin. Voit osallistua ovitoimintaan vuoden aikana vaikkapa vain yhden kerran tai useammin. Pyrimme siihen, että halukkaat pääsisivät vähintään kolmeen konserttiin syksyn ja kevään aikana. Kuhunkin konserttiin tarvitaan noin kuusi ovihenkilöä. Meidät tunnistaa ovilla ”Joensuun konservatorion tuki ry” -avainnauhoista. Uusi jäsen, saat ensimmäisellä kerralla kokeneelta konkarilta pienen perehdytyksen ovihenkilönä toimimiseen.

Kahvitukset

Konservatorion tilaisuuksien väliaikakahvituksissa kohtaat musiikkia rakastavia lapsia ja nuoria sekä pääset kuuntelemaan mukavia konsertteja, esim. Joensuun konservatorion avoimet ovet -tapahtumassa. Kahvituksien järjestelyihin pyritään saamaan mukaan 6–8 henkilöä.

Muu toiminta

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tapaamisia mm. retkiä, pikkujouluja. Teemme myös kulttuurimatkoja jäsenten toiveiden mukaan. Niihin voi halutessaan osallistua. Olemme käyneet mm.  oopperassa ja musikaaliesityksessä Kuopiossa, vierailleet Heinäveden musiikkijuhlilla jne.

Tutustu toimintaamme ja tapahtumiin myös Joensuun konservatorion tuki ry:n fb-sivuilta.

Miten voin liittyä mukaan?

Lähetä sähköpostia yhdistyksemme sihteerille Marjatta Partaselle: marjatta.partanen@gmail.com. Merkitse sähköpostiin:

  • nimi,
  • osoite,
  • puhelinnumero,
  • käytössä oleva sähköposti.

Tämän jälkeen sihteeri ottaa sinuun yhteyttä.

🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶😊🎶🎶😊🎶😊🎶🎶😊

 

Sivu arviointi ja palaute