EloVeera

Vuosittain elokuussa Veeran-päivän tietämillä järjestettävä EloVeera on hyväntuulinen ja leppoisa ulkoilmatapahtuma meille kaikille. Ohjelma on suunniteltu erityisesti varttuneempaa väkeä ajatellen. Vuosittain ohjelmistoa maustetaan uusilla ideoilla, mutta mukana on myös vanhoja tuttuja juttuja.

EloVeera järjestetään elokuun alkupuolella, perjantaina 2.8.2019 Sinkkolan kotieläin- ja perinnepihassa (Pesolantie 2, Noljakka).

Sinkkola tarjoaa ihastuttavan miljöön lämminhenkiselle ulkoilmatapahtumalle. Ohjelmistoon kuuluu monipuolisesti erilaisia esittelypisteitä sekä aikataulutettua ohjelmaa erilaisten näytelmien, musiikkiesitysten ja liikunnan parissa. EloVeerassa voi viettää koko päivän tai piipahtaa vain pikaisesti, nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle kävijälle. Tapahtumassa ovat paikalla myös Sinkkolan kotieläimet, ja kotieläinpihan kahvio palvelee koko päivän.

Haluatko mukaan EloVeeraan?

EloVeerassa on perinteisesti esittelypisteitä sekä erilaista ohjelmaa, joka on suunnattu varttuneemmalle väelle. Mikäli olet kiinnostunut saapumaan paikalle, otamme sinut mielellämme vastaan!
Olethan yhteydessä etukäteen, jotta voimme suunnitella sopivan kokonaisuuden yhdessä.

EloVeera sijainti

Pesolantie 2, Joensuu
Sinkkolan kotieläin- ja perinnepiha

Sivu arviointi ja palaute